Sadece birkaç ay önce milim farkla tramvay çarpıyordu bana, en net ölümden döndüğüm an odur. Peki siz hiç ölümden döndünüz mü?
Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Trafikten eve yürüyerek gelirken otobüs çarpıyordu.
- Makaleler
- 1
Bisikletle bayır aşağı son hız giderken yan yoldan kamyon atladı önüme. Sağından ucu ucuna geçtim, çarpsam bisikletten fırlayıp bayağı uçardım herhalde. Öldürmese bile sakat bırakırdı.
Döndüm, cingan kasa transit çarpmıştı.Sadece birkaç ay önce milim farkla tramvay çarpıyordu bana, en net ölümden döndüğüm an odur. Peki siz hiç ölümden döndünüz mü?
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bilmem. Belki. Benim bildigim ve hatirladigim kadariyla bisikletle ciddi olabilecek ama ucuz atlattigim bir kaza gecirmistim. Onun disinda belki baska seyelrde vardir ancak haberim yoktur.
CVaRy
Başarılı
19 yıldır, ne bir kaza geçirdim ne de bir yerimi sakatladım. Garip, umarım bundan sonra bir şey olmaz.
2 yaşında falandım galiba, annem çamaşır asıyor ben de mandallarla oynuyorum, oynarken nasıl olduysa bir şekilde o mandalın demiri boğazıma kaçıyor boğuluyorum, mosmor olmuşum babam bacaklarımdan tutup baş aşağı sallayarak kurtarıyor beni.
Yine o yaşlarda rahmetli büyükbabam parka götürmüş beni, oynuyorum orada, sallanan salıncakların olduğu yere fırlamışım bir an, salıncak da haliyle bana headshot attı, dikiş falan attılar, hâlâ o dikiş izi anlımdadır.
Yine o yaşlarda rahmetli büyükbabam parka götürmüş beni, oynuyorum orada, sallanan salıncakların olduğu yere fırlamışım bir an, salıncak da haliyle bana headshot attı, dikiş falan attılar, hâlâ o dikiş izi anlımdadır.