Direkt spora başlar başlamaz. Ek takviye almayı ben doğru bulmuyorum.

İlla kullanacaksan protein tozu ve kreatin şu ikisini kullan yeter. Kalitelisinden al ama, böyle merdiven altı ucuz şeylere düşme. Etkisi 0.

Katılıyorum, 3-4 hafta spora başlayıp istikrarı yakaladıktan sonra alınmalı.

Vallahi 3-4 hafta bile erken bence. Ben uzun süre ara verip hevesle tekrar başlayıp 2-3 ay yapmıştım. Direkt başlar başlamaz aldım 2. 3. ayın sonunda sıkılıp saldım. İnsan bu belli olmaz sağı solu. Kesin de konuşamam. Bu arada kreatin net tavsiyemdir bol suyla kullandığım zaman damarlar falan fena patlıyordu. Onu görmek bile motive ediyor adamı.

Kaliteli ürün öneriyorum, servis sayıları yeterli bu arada. Üstünde yazan ölçek miktarı kadar atarsan genelde 3/4 oluyor, içinden çıkan ölçekler 40-45 gram oluyor, 1 ay götürecektir.

Direkt spora başlar başlamaz. Ek takviye almayı ben doğru bulmuyorum.

İlla kullanacaksan protein tozu ve kreatin şu ikisini kullan yeter. Kalitelisinden al ama, böyle merdiven altı ucuz şeylere düşme. Etkisi 0.

Katılıyorum, 3-4 hafta spora başlayıp istikrarı yakaladıktan sonra alınmalı.

Daha önce başlamıştım ara verdim tekrar başlıyorum. Protein eksikliği yaşadığım için bu sefer kullanmayı düşünüyorum.

Daha önce başlamıştım ara verdim tekrar başlıyorum. Protein eksikliği yaşadığım için bu sefer kullanmayı düşünüyorum.

Sana kalmış arkadaşın attığı supplementler iyidir. İsmini çokça duymuştum. Önerim kaliteli bir şey alman. Faydasını da o düzeyde görürsün zaten.

Ama beslenme de önemli sadece protein tozuyla da bir yere kadar oluyor. Haksız mıyım @d0m.

Sana kalmış arkadaşın attığı supplementler iyidir. İsmini çokça duymuştum. Önerim kaliteli bir şey alman. Faydasını da o düzeyde görürsün zaten.

Ama beslenme de önemli sadece protein tozuyla da bir yere kadar oluyor. Haksız mıyım @d0m.

İkisini de kullandım, kişisel tercihim Scitec fakat ikisi de üst seviye ürünler ocean, HIQ vb. markalara göre.

Post workout olarak kullanılmasını tavsiye ediyorum protein tozunun, herhangi bir zamanda almayı doğru bulmuyorum zaten pahalı şeyler 1 ölçeğin veya 2 ölçeğin maliyeti ile gider tavuk göğsü alır yerim daha iyi. Gün içinde protein açığı yemekle kapatılmalı, protein tozunu sadece antrenmandan sonra veya kahvaltıda tüketilmeli.