Ben mesela RDR'yi ilk basta cok sevdim ve 4 gun icinde 50 saat civari oynadim ve sonra cok sıkmaya basladi. Oynamama sebebim de cok hantal oynanisi olmasiydi. Simdi AC Unity, Mirage, Odyssey denedim ve Unity sardi ama farkli oyun kesfetmek istedigim icin oynamiyorum suanlik. Mirage guzeldi aslinda ama çölde 1200METRelik yere gorev icin beni goturtmeye calisinca alt F4 cekip sildim. Odyssey mukemmel gorunuyordu ama aşırı uzun konusmalar falan baydı ve oyunun basinda karsima 5 seviye adam cikardi tek atiyordu altf4 cekip sildim. SotTR başladım beni kayaliklardan falan atlatti basta guzeldi sonradan kayaya tutunmadi sinirlendim sildim ve onda da fazla konusma vardi. PC'de Hitman 3 yuklu ona bir sans vermeyi dusunuyorum ve aklimdaki oyunlr TLOU part 1, part 2, Uncharted 4 ama bulmaca bulmaktan nefret ediyorum bu yuzden Uncharted'dan sıkılırım gibi geliyor. Tloulardan da sıkılırım buyuk ihtimal. Aslinda hikayeli oyunlar oynamak istiyorum cunku oyunlarda en cok onem verdigim seylerden biri grafik ve hikayeli oyunlarin grafikleri bayağı iyi. Bu arada RDR'yi hala seviyorum ve oynarken Arthur Morgan'ı kendim gibi hissediyorum. Yani catismaya girince mermi yiyince mesela bende bir anda ıaahh diye tepki veresim falan geliyor. Ama nedense oyuna girme isteğim gelmiyor bir turlu. Simdi guvenlik kursuna yazildim ve 15 gun PC'ye bakamayacağım yani pazar gunlerim ve 1 tane salı gunum bos olacak. Bu sürede oyunlara olan açlığım geri gelir mi acaba? Hikayeli oyunlara yonelmemin bir sebebi de online oyunlarda aşırı fazla sinirleniyorum. Sayisiz mouse ve klavye kirmisligim var ayrica gamepad, monitör vs de kirmistim. Hikayeli oyunlar genelde sakin oldugu icin ve PvP olmadigi icin sinirlenmiyorum hiç ama sıkılıyorum. AC Odyssey mesela muazzam grafikleri var vallaha hayran kaldim ama bir sus arkadas ya bir diyaloga basliyor bekle Allah bekle.