Hikayeli oyunlar sırayla mı oynanmalı?

SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba. Hikayeli oyunlarda bir oyunun birçok farklı serisi olabiliyor. İçinden rastgele birini oynasak olay örgüsünü kaçırmış mı oluruz? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

İfadeler: oki
Arkadaşlar merhaba. Hikayeli oyunlarda bir oyunun birçok farklı serisi olabiliyor. İçinden rastgele birini oynasak olay örgüsünü kaçırmış mı oluruz? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Tabii kaçırırsın. Bir kitaba ortasından başlamassın mesela.

Güzel bir noktaya değindin hocam. O yüzden oyun ismi vermem daha doğru olacak gibi. Marvel's Spider-Man Remastered, The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, Dying Light 2 Stay Human. Spider-Man ve Witcher'ı izlemiştim aradan dalmak sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Dying Light 1'i de az oynadım ama sıkıldım bıraktım. Bunun grafikleri daha güzel duruyor ondan denemek istiyorum. Sizce? Hazırda Epic'de de indirimdeyken almak istedim.

Marvel's Spider-Man Remastered
Serinin adından fazlasını bilmiyorum, oynamadım

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher serisinin önceki oyunlarla bağlantısı var diye hatırlıyorum, ben Witcher serisine başlarsam önce en azından 1. oyunun özetini izleyip 2. oyunu oynadıktan sonra 3'e başlardım. Çünkü 1. oyun çok eski kalıyor, 2. oyun ise gayet oynanabilir.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light sanırım zombi oyunuydu, pek benlik değil, bilgim yok.

Her hikâyeli oyun için değil, mesela Dark Souls serisini sırayla oynamak yerine sadece Dark Souls 3 oynasanız da bir şey değişmeyecek. Aynı şekilde Far Cry serisi için de geçerli mesela.

The Witcher serisine ilk oyundan bile başlasan eksik kalıyorsun. Seri oyle bir seri işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…