Sebep falan yok canımın içi arata ile diyorum bak zaten aratasız wikide reden öncesindeki 21 yas hali daha da güçsüz o arata animede gördüğün arata değil kaneki ile çarpıştığı arata daha ne olacak? Arima sakat halde aratasız kanekiyi perişan ediyor.
Dostum arata dediğin touka'nın babasının kagunesinden yapılan zırh değil mi? Ben sana bunun sebebini anlatıp duruyorum 2-3 mesajdır.

Sebep falan yok canımın içi arata ile diyorum bak zaten aratasız wikide reden öncesindeki 21 yas hali daha da güçsüz o arata animede gördüğün arata değil kaneki ile çarpıştığı arata daha ne olacak? Arima sakat halde aratasız kanekiyi perişan ediyor.
Arima'nın neden o kadar güçlü olduğunu da anlattım.

Dostum arata dediğin touka'nın babasının kagunesinden yapılan zırh değil mi? Ben sana bunun sebebini anlatıp duruyorum 2-3 mesajdır.

Arima'nın neden o kadar güçlü olduğunu da anlattım.
Yapay zekaya yazsan bile dediğimi onaylayacak ne diyeyim sana arima re serisinde bile düşüyor sen bana suzuya diyon. Ulan haise bile suzuya ile denk oluyor neredeyse ya touka ile alakasida yok dedigimin direk full zırh diyorum. Manga finale yakın dediğim yer

Yapay zekaya yazsan bile dediğimi onaylayacak ne diyeyim sana arima re serisinde bile düşüyor sen bana suzuya diyon. Ulan haise bile suzuya ile denk oluyor neredeyse ya touka ile alakasida yok dedigimin direk full zırh diyorum. Manga finale yakın dediğim yer
Dostum yanlış anlama da animeyi nerenle izledin? Mangayı nerenle okudun o zırh Touka'nın babası Arata'nın kagunesinden yapılır zırhın adı babasından gelir. Ayrıca mangasını da okudum boş tartışma benimle. Arima re serisinde düşüyor ne demek? haise ile suzuya denk olsa suzuya nasıl haise'nin üstünde olsun rütbe olarak? Diyeceksin ki ya işte CCG aldı bunu gul mu insan mı olduğu belli değil niye üst rütbe yapsınlar? Bende sana diyeceğim ki arima'nın gözetiminde girdi kısaca gerçekten güçlü olsa ondan daha üst rütbede olur. Lütfen tartışma benle.

@Luvi İkimizin yaptığı debatei dediğin gibi ChatGPT'ye sordum beni haklı buldu dost.

Son düzenleme:
Anos Voldigoad'ın ve Akuto Sai'nin detaylı hikayelerini uzun uzun görebileceğimiz animeler çok güzel olurdu. Veya Rias Gremory ve klanının hikayesini ciddi ciddi işleyip anlatan bir anime de isterdim.

Mangadan bahsediyorum animede gösterimler çöpten öte değil. Re serisinde suzuya 5 para etmez dostum bu kadar net. Furuta ile kanekinin dövüş alaninda etkiye kalan alan wikide 7A tiere sahip suzuya arata ile 7a anca oluyor ? Buda tataradan aratayla güçlü demek oluyor tatara ile denk desen takizawa tek darbede indiriyor güçlü falan değil anlayın şunu.
Bu arada 7A gibi bir sistem yok. Cannon değil fan based.

Ayrıca hasta da değil bir gözünde görme kaybı var. Buna cevap vermemiştim çünkü görme kaybı mıydı hastalık mıydı bilemiyorum. Hastalık demiş olabilirsin çünkü yarı insanlar normal insanlara göre daha hızlı ölür. Bunun gibi ölme vakti yaklaştıysa kan kusabilir vb. Sende bunu hastalık sanmış olabilirsin. Kaneki Arima fightında Kaneki yeni uyanmıştı ve Kakujası yoktu. Bu yüzden yenildi fakat dragon formunda Arima'yı alt edecek güce ulaşır.

Takizawa'nın da neden o kadar güçlü olduğunu söyleyip durdum bir daha söyleyeyim baykuş nakledildiği için o kadar güçlü oluyor.

Arima zaten arata giyemez çünkü arata ghoul'a yakın fiziksel güç özellik verir. Arima yarı insan kısaca gerek duymaz.

Son düzenleme: