Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Transmış.
Burada konusunu açmışlar.
Transmış.
Burada konusunu açmışlar.
Son düzenleme:
Transit olabilir.
Ablamız/Abimiz transdır.
Sirona Ryan
Sirona Ryan was a witch and the proprietress of the Three Broomsticks in Hogsmeade in the late 19th century.[7] She was quick witted and well-liked and valued good company, gossip and Butterbeer. She was protective of her patrons and stood up to attempts by Victor Rookwood to extort Hogsmeade...
- Makaleler
- 10
Böyle şirketler farkındalık yaratmak altında böyle şeyler yapıyorlar. Güzelim evreni mahvediyorlar. Bunun birçok örneği mevcut.
1861
Becerikli
Şüphelenmiştim, doğruymuş.
Burada sanırım Rowling'e gösterilen tepki söz konusu. Rowling'in Trans konusunda tamamen karşıt olması ama oyuncuların ona karşı tavır alması sonucunda epey olay oldu geçmişte. Stüdyonun kendi tarafını belli etmek istemesinin bu karakterin yazılması sırasında etkisi olabilir.Böyle şirketler farkındalık yaratmak altında böyle şeyler yapıyorlar. Güzelim evreni mahvediyorlar. Bunun birçok örneği mevcut.
Gerçi şimdi düşündüm de Rowling'in söylemleri nedeniyle oyunu almak istemeyecek milyonlarca kişiye Rowling'in fikrini benimsemediklerini gösterip oyunu almaları konusunda ikna etme çabası olma ihtimali daha yüksek.
- Makaleler
- 10
Böyle şirketler farkındalık yaratmak altında böyle şeyler yapıyorlar. Güzelim evreni mahvediyorlar. Bunun birçok örneği mevcut.
Dedim ve Assassin's Creed yeni oyununda ana karakterler LGBT'li. Asyada geçen hikayede samuray hem zenci hem gay.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-