Makaleler
1
Yer
Düzce
Hocalarım merhaba, Hometech markadan satın almış olduğum cetrix Tesla (tablet PC) modeli için, Windows 10 formatından sonra sürücülerini kendi sitelerinden indiremediğimi fark ettiğimde, e-posta yoluyla onlara belirtmek istedim, ancak bana geri dönüşleri çok komik. Cihazı teknik servise sokmak için, daha fazla para kazanmak için elinden geleni yapıyorlar. E-posta yanıtlarını aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetleri Cetrix Tesla modelini ilk başta Android tablet zannetti. :LOL:

1707143049352.webp

1707143099786.webp

1707143143359.webp

İlk başta, sadece Windows cihazlarının sürücüleri var diyorlar. Sonradan sitede sürücü paylaşmıyoruz diyorlar. Çok değişik.

Durum böyle, keşke bu markadan cihaz almasaydım diyorum. İlk başta böyle diyorlar sonra farklı şey konuşuyorlar. Ben, sürücüleri kendim bulup dosyaları bu sitede paylaşacağım. Gerçekten rezillik.

Düzenleme: Bu E-posta'yı yazdıktan sonra herhangi bir dönüş alamadım.
1707144291432.webp

Son düzenleme:
Probook marka tablet vardı onunda şarj girişi kalitesizdi ve şarj almıyordu gönderdim kullanıcı hatası diye garanti dışı bırakmışlardı ardından da dokunmatiği bozulmuştu. Bu tip markaların kalitesi servis kalitesiyle aynı.

Şikayetvar'da Hometech firmanın şikayetlerini okuyunca firmayı bilmeyen biri şikayetleri okusa bu markayı evine sokmaz. Herkes sizin sorundan muzdarip driver sorunu, kalitesizliği alakalı sorunlar ve ücret verilip yaptırmak istenirken de ürünleri bilerek bozuyorlarmış.

Son düzenleme: