Makaleler
1
Honor 200, Hepsiburada sitesinde sepette 25 bin TL'ye düşüyor.
Screenshot_20240813-131528_Hepsiburada.webp

Honor yazılım güncelleme garantisi veriyor mu?
Bu modeller icin ozel bir garanti verilmedi. Bazi siteler 3, GSMArena ise 4 yil OS guncellemesi alacagini yazmis. Bayagi soru isareti var maalesef.

Bu arada Honor 200 guzel bir cihaz olsa da 7 Gen 3'un hala fiyatinin altini hak ettigini soylemek gerek.

Bu modeller icin ozel bir garanti verilmedi. Bazi siteler 3, GSMArena ise 4 yil OS guncellemesi alacagini yazmis. Bayagi soru isareti var maalesef.
Şahsen yazılım güncellemesinin en önemli şey olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun Samsung 4 yıl güncelleme taahhüttü veriyor. MagicUI muhtemelen stabildir ama OS ilerlemesi de isterim $750 verdiğim telefona.

@mrclutchh kesinlikle hak veririm. Honor, Magic serisi haric hicbir cihazinda belli bir politika uygulamadi. Samsung'u bu konuda tebrik etmek gerekiyor. Hem cihazlarin alacagi guncellemeler belli hem de alt segmente bile deger veriyorlar. 150 dolarlik M15 bile 4 sene OS guncellemesi alacak.
OS güncelleme dağıtımı Treble sonrası oldukça kolaylaştı diye biliyorum. Milyar dolarlık şirketler için problem olmamalı. Ellerinde her şeyin kaynak kodu var. Gönüllü geliştiriciler bile 3-5 ayda ROM portlayabiliyor.

Honor yazılım güncelleme garantisi veriyor mu?
Belli değil, klasik Çinliler. İnternette 3-4 yıl söylentileri var.
Kağıt üzerinde iyi duruyor. Bence 20.000 altına düştüğünde tercih edilebilir bi telefon olur.
Şu an en ucuz Gen 3 bulunduran cihaz olmalı ama yine de pahalı bir cihaz.
Samsung'u bu konuda tebrik etmek gerekiyor. Hem cihazlarin alacagi guncellemeler belli hem de alt segmente bile deger veriyorlar. 150 dolarlik M15 bile 4 sene OS guncellemesi alacak.
2019 çıkışlı A70 cihazıma bu sene haziran ayında güncelleme verdiler, ben de çok şaşırdım.