- Makaleler
- 1
Honor 200, Hepsiburada sitesinde sepette 25 bin TL'ye düşüyor.
Bu fiyata çok güçsüz.Honor 200, Hepsiburada sitesinde sepette 25 bin TL'ye düşüyor.
Eki Görüntüle 73818
Bu modeller icin ozel bir garanti verilmedi. Bazi siteler 3, GSMArena ise 4 yil OS guncellemesi alacagini yazmis. Bayagi soru isareti var maalesef.
Şahsen yazılım güncellemesinin en önemli şey olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun Samsung 4 yıl güncelleme taahhüttü veriyor. MagicUI muhtemelen stabildir ama OS ilerlemesi de isterim $750 verdiğim telefona.Bu modeller icin ozel bir garanti verilmedi. Bazi siteler 3, GSMArena ise 4 yil OS guncellemesi alacagini yazmis. Bayagi soru isareti var maalesef.
OS güncelleme dağıtımı Treble sonrası oldukça kolaylaştı diye biliyorum. Milyar dolarlık şirketler için problem olmamalı. Ellerinde her şeyin kaynak kodu var. Gönüllü geliştiriciler bile 3-5 ayda ROM portlayabiliyor.@mrclutchh kesinlikle hak veririm. Honor, Magic serisi haric hicbir cihazinda belli bir politika uygulamadi. Samsung'u bu konuda tebrik etmek gerekiyor. Hem cihazlarin alacagi guncellemeler belli hem de alt segmente bile deger veriyorlar. 150 dolarlik M15 bile 4 sene OS guncellemesi alacak.
Belli değil, klasik Çinliler. İnternette 3-4 yıl söylentileri var.
Şu an en ucuz Gen 3 bulunduran cihaz olmalı ama yine de pahalı bir cihaz.Kağıt üzerinde iyi duruyor. Bence 20.000 altına düştüğünde tercih edilebilir bi telefon olur.
2019 çıkışlı A70 cihazıma bu sene haziran ayında güncelleme verdiler, ben de çok şaşırdım.Samsung'u bu konuda tebrik etmek gerekiyor. Hem cihazlarin alacagi guncellemeler belli hem de alt segmente bile deger veriyorlar. 150 dolarlik M15 bile 4 sene OS guncellemesi alacak.
O fiyat imkansız. Zaten Almanya'da cihaz 545€'ya satılıyor. Kılçıksız 20 kağıt.Honor yazılım güncelleme garantisi veriyor mu? Kağıt üzerinde iyi duruyor. Bence 20.000 altına düştüğünde tercih edilebilir bi telefon olur.