Honor 400 vs Samsung A56

Benim nedense kamera tasarımına takıntım var hatta arastırmadan Redmi Note 14 alacaktım arkadasım uyardı.
Kılıf takıp geçmiyor musunuz? Ekran mı önemli, kamera tasarımı mı? Ekran kalitesi daha önemli olmalı.

Ya işlemci olarak oyun için hangisi daha iyidir? Pek büyük oyun oynamasam da bazen büyük oyun indirebiliyorum arkadaşlarla çok zorlanıp ısınır mı?

Kılıf takıp geçmiyor musunuz? Ekran mı önemli, kamera tasarımı mı? Ekran kalitesi daha önemli olmalı.

Evet ama yine de kamera tasarımınada özen gösteririm biraz mesela ocak gibi duran kameralı telefon kullanmak istemem.

Ya işlemci olarak oyun için hangisi daha iyidir? Pek büyük oyun oynamasam da bazen büyük oyun indirebiliyorum arkadaşlarla çok zorlanıp ısınır mı?
Hocam en güçlü oyunlarda 60 FPS'den aşağı almadım. Bazı grafiği güçlü oyunlarda 120 FPS'e kadar çıktım Ultra ayarlarda.

Isınıyor mu çok.
Hocam yazın deneyimleyebildiğim için ısınıyor fakat çok değil. Soğuk ortamda hiç ısınmıyor. Yani yaz ayları hariç hiç ısınma sorunu yok buz gibi oluyor.

Hocam yazın deneyimleyebildiğim için ısınıyor fakat çok değil. Soğuk ortamda hiç ısınmıyor. Yani yaz ayları hariç hiç ısınma sorunu yok buz gibi oluyor.

Hangi oyunlarını oynuyorsunuz.

Hocam en güçlü oyunlarda 60 FPS'den aşağı almadım. Bazı grafiği güçlü oyunlarda 120 FPS'e kadar çıktım Ultra ayarlarda.
Hangi oyunlar onlar? PUBG'de 60 FPS veriyor. 120 FPS veren oyunları söyleyebilir misiniz? Biz de öğrenelim. Aksi halde yalan söylemiş olacaksınız.

Samsung arayüzü oyunlarda kısıtlama yapıyor. S24 FE bile o kadar güçlü işlemciye rağmen maksimum 90 FPS veriyor. Dolayısıyla Samsung telefonlar, oyun konusunda rakiplerinin gerisinde demek yanlış olmaz.

Orta segment Exynoslu cihaz Ultra ayarlarda 120 FPS veriyormuş. Yersen

Açıkçası bu fiyatlarda rahat 120 FPS veren telefon arıyorsanız Poco F6 derim. Ancak muhtemelen o da indiksüyon ocak görünümlü tasarımdan veto yiyecektir.

Son düzenleme:
Sırf OneUI için A56 olabilirdi. Honor 400 biraz daha iyi cihaz. Ama ikiside güzeldir. Bütçeniz nedir? Yakın zamanda S24FE’nin fiyatı düşebilir. 2-3 sene içinde donmaz A56 merak etmeyin.

Sırf One UI için A56 olabilirdi. Honor 400 biraz daha iyi cihaz. Ama ikisi de güzeldir. Bütçeniz nedir? Yakın zamanda S24 FE'nin fiyatı düşebilir. 2-3 sene içinde donmaz A56 merak etmeyin.

22-23k maksimum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…