Honor 400 vs Samsung A56

Honor'un da Samsung'un da belirli eksi ve artıları var. Her cihazın var.
Ama burada sadece Samsung'ya da sadece Honor'u gömmemek lazım.
A56 ve Honor 400 hangisinin artıları senin hoşuna gittiyse o cihaz sizi daha çok mutlu edecektir.

Mesela örnek verirsek Xiaomi hatta Samsung bile alıyor ama kaliteli şekilde geçiriyor Apple da Samsung ve Xiaomi'de olanları getiriyor, Huawei de alıyor ama yenilik getirip özgünleştirmiyor da. Bu öznel olabilir tabi orası ayrı.

Adamlar akıllı saat yapıyor arayüzden düzgünce müzik yükleyemiyorsun. Saatte mp3 çalar var ama mp3 dosyalarını reddediyor şaka gibi

Adamlar akıllı saat yapıyor arayüzden düzgünce müzik yükleyemiyorsun. Saatte MP3 çalar var ama MP3 dosyalarını reddediyor şaka gibi

Babamda Huawei Watch GT3 Pro Titanyum var. Saatte fonksiyonellik namına hiçbir şey yok. Güncelleme desteği de çok kısa sürdü zaten. Saatin avantajı pil ömrü - malzeme kalitesi - sensör verilerinin doğruluğu sadece.

Ama yazılım kısmı fiyasko...

Ama yazılım kısmı fiyasko...

Huawei Watch resmi uygulama mağazasında bile adam gibi bir uygulama yok, Spotify indireyim diye girdim daha İngilizce'ye bile çevrilmemiş Çince uygulamalar karşıma çıkıyor.

Kullandığımdan değil, denemek için namaz vakti uygulaması indirdim yazıları kayık çıkıyor ekranda, ses cızırtılı geliyor ve sanki 80p imiş gibi bir görüntü kalitesi oluyor çoğu uygulamada.

Huawei'in donanım konusunda iyi ama yazılım konusunda pek elverişli olmadığını düşünüyorum. Honor hatta Google Play'den kazanıyor biraz.

Son düzenleme:
@Aakons Samsung'un eksileri modem performansı, arayüzün bi' tık ağır olması, ekran Honor'a kıyasla bi' tık daha kötü.

Başka eksisi var mı, şu an aklıma bunlar geldi.

Evet maalesef Watch'lar için sunulan App Gallery'de uygulama neredeyse yok, olanlar da düzenli olarak güncelleme almıyor.

Sağlık verileri dışında şahsen hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…