Honor 400'den Samsung A56'ya geçilmeli mi?

Yer
İzmir
Arkadaşlar selam. 20 Eylül'den beri Honor 400 kullanıyorum ve aslında son döneme kadar çok memnundum. Ancak şu son 1-1.5 aydır telefonum ısınıyor. Ana menüde değil ama sosyal medya uygulamalarında. Wi-Fi kullanmama ve kılıfsız olmasına rağmen Instagram'da 41-42 derecelere kadar çıkıyor ve orada stabil kalıyor. Düşme durumu yok anlık. Bu ise canımı sıkmaya başladı. Ekran süresi olarak ise 6-7 saat alıyorum benim kullanımıma göre (oyun yok). Yolculuk sırasında 10 saatlik ekran süresi de almıştım kısarak baya mobil veriyle.

Değişme düşüncem ise ısınması + Samsung'u çok sevmem. Samsung'un arayüzünü vs çok seviyorum. Evde ki Samsung cihazları görünce bile kafama A56 giriyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? 2 cihazı da aynı anda kullanan oldu mu?

Samsung'u seviyorsan gecilir. Fakat nasil gecmeyi dusunuyorsun? Takas mi? Elindekini mi satacaksin? Yoksa telefonu aile bireylerinden birine verip A56 mi alacaksin?
Satmayı düşünüyorum. İzmir'de ki A56 ilanlarına takas yazdım. Olursa oradan olmazsa 18-19 aralığında satıp almayı.

Hocam A56 ya geçilir. Ama S25 FE ye bütçeniz yetmese bile biriktirip vs onu almanız en iyisi. Asıl Samsung deneyimini alırsın.

İkinci el düşünürseniz S24 FE öneririm. Tek kötü yanı 25w.

Geçilebilir.

Samsung ekosistemini seviyorsunuz, o zaman Samsung’a geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…