Merhaba. Öncelikle kendim hakkında bahsetmek istediklerim var. Yaşım 17. OKB, duygu durum bozukluğu öfke kontrolü gibi rahatsızlıklarım var. Ailemle sorunlarım var düzelemeyecek kadar. Lustral ve Abilify kullanıyorum günde toplam 200mg Lustral, 7.5mg Abilify kullanıyorum. Toplum içinde pısırık ve kendimi ifade edemeyen biriyim. Bazılarınız spora başlamam gerektiğini ve böylelikle özgüvenimin yükseldiğini söyleyecekler. Zaten vücut geliştirme ile ilgileniyordum fakat skolyozumdan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Başka sporlar da yapmamam gerekli fizyoterapistimin dediklerine göre.
Başka spor da yapmak istemem, vücut geliştirme çok zevkliydi. Vücut geliştirme beni çok motive ediyordu hatta ders çalışıp, BESYÖ okuyup antrenör olmak istiyordum fakat skolyoz bütün ümidimi kırdı.
Her neyse sadede geliyorum. Hoşlandığım kızlara karşı kendi yaptıklarımı anlatıyorum.
Ben eğer bir kızdan çok hoşlandıysam ona aşırı derecede değer veriyorum. Sohbet etmekte ve konuşmakta zorlandığım için ona hediye vererek kendimi sevdirmeye ve onunla iletişim kurmaya çalışıyorum. Açık konuşmak gerekirse bir yerden sonra bu enayilik oluyor fakat yine de çok değer vermeme rağmen sevilmiyorum. Doğum gününün tarihini hoşlandığım kıza sorup, zamanı gelince doğum gününü kutluyorum ve hediye de alıyorum. Yani son 2 senedir hoşlandığım kızlara böyle davranıyorum. (pısırıklıktan ve anksiyeteden konuşmakta zorlandığım için). Tabii bu her kız için değil aşık olduğum kızlar için geçerli.
1 sene önce falan dershanede hoşlandığım başka bir kız vardı ona mesela kadınlar gününde çiçek almıştım. Mutlu olmuştu ve bana sarılmıştı. Sonra haftada 2 kere falan kıza çikolata alıyordum. Kız sadece teşekkür ediyordu ve arada bir "n'apıyorsun" diye sorardı. Dediğim gibi her hoşlandığım kızdan sevdiğim gibi sevilmiyordum. Bu çok kırıcı oluyordu. Yani nereye kadar sevilmeyerek... Sevdiğim kadar sevilmiyorum.
Başka bir kız daha vardı o ise çok saygılı, ahlaklı ve dürüsttü. Onda bile sevdiğim kadar sevilmedim. Çok acı verici bu. Tabii şu da var bir kız beni niye sevsin? Param yok, neşeli bir insan değilim, hastalıklarım ve sağlık sorunlarım var. Bence ben sevilmeyi hakketmiyorum.
Çok bunalmıştım ve içimi dökmek istedim.