Ozi2658

Becerikli
Merhaba ben lise 2. sınıfa gidiyorum. Hoşlandığım bir kız var. Aslında abartmak istemem ama aşktanda öte takıntılıyım bu kıza. Dün arkadaşlarla AVM'de bir hediye aldırdılar bana vereyim diye ama kız yanlış anlar diye vermek istemiyorum. Bir de takıntılı olduğum için daha da bağlanmak istemediğimden de vermek istemiyorum. Zaten kızla sevgili olmam imkansıza yakın. Aynı sınıftayız, önümde oturuyor ve okul birincisi. Güzel bir muhabbetimiz var fakat versem mi bilmiyorum. Hediyeyi aldığımdan beridir stres seviyem arttı ve çok mutsuzum. Vermesem de içimde kalır diye vermek istiyorum. Hediye de ufak bir şey bu arada. Resim yaptığı için kalem seti aldım. Belki komik gelecek fakat gerçekten stres seviyem çok arttı bugün. Yarın vermeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben lise 2. sınıfa gidiyorum. Hoşlandığım bir kız var. Aslında abartmak istemem ama aşktanda öte takıntılıyım bu kıza. Dün arkadaşlarla AVM'de bir hediye aldırdılar bana vereyim diye ama kız yanlış anlar diye vermek istemiyorum. Bir de takıntılı olduğum için daha da bağlanmak istemediğimden de vermek istemiyorum. Zaten kızla sevgili olmam imkansıza yakın. Aynı sınıftayız, önümde oturuyor ve okul birincisi. Güzel bir muhabbetimiz var fakat versem mi bilmiyorum. Hediyeyi aldığımdan beridir stres seviyem arttı ve çok mutsuzum. Vermesem de içimde kalır diye vermek istiyorum. Hediye de ufak bir şey bu arada. Resim yaptığı için kalem seti aldım. Belki komik gelecek fakat gerçekten stres seviyem çok arttı bugün. Yarın vermeyi planlıyorum.
Yılbaşını bekle o zaman ver. Ters tepkiye karşılık en azından çekiliş muhabbeti falan olur yırtarsın.

Yılbaşını bekle o zaman ver. Ters tepkiye karşılık en azından çekiliş muhabbeti falan olur yırtarsın.

Hocam onu konuşmuştuk kızla, yılbaşı çekilişi zaten sınıfta olmuyor, bizim 4'lü arkadaş grubumuz da yapmayacağı için pek o zamanı bekleyemem.

Merhaba ben lise 2. sınıfa gidiyorum. Hoşlandığım bir kız var. Aslında abartmak istemem ama aşktan da öte takıntılıyım bu kıza. Dün arkadaşlarla AVM'de bir hediye aldırdılar bana vereyim diye ama kız yanlış anlar diye vermek istemiyorum. Bir de takıntılı olduğum için daha da bağlanmak istemediğimden de vermek istemiyorum. Zaten kızla sevgili olmam imkansıza yakın. Aynı sınıftayız, önümde oturuyor ve okul birincisi. Güzel bir muhabbetimiz var fakat versem mi bilmiyorum. Hediyeyi aldığımdan beridir stres seviyem arttı ve çok mutsuzum. Vermesem de içimde kalır diye vermek istiyorum. Hediye de ufak bir şey bu arada. Resim yaptığı için kalem seti aldım. Belki komik gelecek fakat gerçekten stres seviyem çok arttı bugün. Yarın vermeyi planlıyorum.

Reddederse okulda her zaman karşılaşacaksınız, direkt açılmak mantıklı değil bence. Çizimlerini beğeniyorum vs. türeterek verebilirsiniz hediyeyi.

Ne kadar beklerseniz o kadar artacak stresiniz, bir yerden sonra vermesem de olura gidecek. Erkenden verin gitsin.

Hislerini açmaktan hiç çekinme eğer ki cidden bir sevgi besliyorsan ona karşı yüz yüze gelmekten de korkmazsın. Hediyeyi ver sonrasında muhabbetin de varsa konuşmaya başla. Kısaca oluruna bırak.

Bana kalırsa hislerini şimdiden direkt açmaktansa küçük bir jest yap. İncelik göster.

"Resim yaptığını gördüm, göz ucuyla baktım ve bence harika gözüküyorlar. AVM'yi dolaşırken indirimde bir kalem seti gördüm, aklıma sen geldin. Ben de almak istedim. Hem yılbaşı yaklaşıyor, bunu yeni yıl hediyesi olarak kabul edebilirsin. Umarım beğenirsin."

Bana kalırsa hislerini şimdiden direkt açmaktansa küçük bir jest yap. İncelik göster.

"Resim yaptığını gördüm, göz ucuyla baktım ve bence harika gözüküyorlar. AVM'yi dolaşırken indirimde bir kalem seti gördüm, aklıma sen geldin. Ben de almak istedim. Hem yılbaşı yaklaşıyor, bunu yeni yıl hediyesi olarak kabul edebilirsin. Umarım beğenirsin."
ChatGPT değil ki bu çocuk çok yapay sözler bence. Aklından ne geliyorsa söyle geç. Çok takma yani.

ChatGPT değil ki bu çocuk çok yapay sözler bence. Aklından ne geliyorsa söyle geç. Çok takma yani.
Arkadaş zaten metin ezberleyip onunla öyle konuşmayacak. Ben sadece konuşma başlatması için örnek bir cümle yazdım fikir verme açısından. Kendi cümleleriyle aynı şeyi söyleyebilir. Bu arada ChatGPT ile de uzaktan yakından alakası yok.

Hocam açıkçası açılmanı çok önermem. Bu sefer reddedilirsen ya da sevdiği başka birisi varsa uzun bir süre toparlanamazsın. O nedenle bence hocalarımın da dediği gibi çizimlerin çok güzelmiş böyle bir hediye vermek istedim gibisinden bir şeyler yapabilirsiniz. İnsanoğluyuz her ne kadar "reddetse de kafamdaki sorular silinir" desek de aslında tam tersi. Takıntıya dönüştüğü durumda bu sefer neden olmadı, kendimi düzeltmeliyim, spora yöneleyim, havalı olmaya çalışayım gibi birçok çıkış yolu arıyoruz. O nedenle bence direkt olarak açılmayın. Şayet karşı bir tepkide lise süreciniz uzun bir sekteye uğrayabilir. Ayrıca bu sefer kavuşulmaz olduğu için ona daha çok bir sevgi ve istek beslersiniz. Bence bunu da göz önünde bulundurun.