Hoşlandığım kızlardan karşılıklı ilgi göremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alex Mason
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 703

Schroth diye bir tedavi tekniği var. Nefese dayalı skolyoz egzersizi bunu yapıyorum. Türkiye de popüler ve bilinen bir şey değil.

Schroth diye bir tedavi tekniği var. Nefese dayalı skolyoz egzersizi bunu yapıyorum. Türkiye de popüler ve bilinen bir şey değil.
İlk defa duyuyorum. Ben egzersiz ve yüzme yapıyorum. Egzersiz olarak hem doktorun önerdiği hem de fitnessta yaptığım şeyler.

Birde biraz yaşadıklarımı süzgeçten geçirince fazla enayilik yapmışım gibi duruyor. Merhamet ve iyi niyeti şu anki insanlar pek hakketmiyor. Schroth nefese dayalı skolyoz egzersizlerimi üyeliğim devam eden spor salonunda yapıyorum. Adama selam veriyorum böyle ya homurdana homurdana cevap veriyor ya da hiç umursamıyor.

İlk defa duyuyorum. Ben egzersiz ve yüzme yapıyorum. Egzersiz olarak hem doktorun önerdiği hem de fitnessta yaptığım şeyler.

Spora omurgadaki kapakçıklar kapandıktan sonra başlayacakmışım. Fakat ağırlık kaldırmamam gerekiyormuş. Ve curl gibi hareketleri ayakta yapmamalıymışım.

Skolyoz için yüzme kurslarına yazilabilirsin. Omurga hastalıklarına yüzme birebir. Yaşın da henüz genç, mutlaka fazla vakit kaybetmeden bir göz at derim. Ardından tekrar çok sevdiğin vücut geliştirme işine dönersin, hoş olur.

Tabii yine de doktoruna danış, hayatının her küçük ayrıntısını bilmediğimden uzaktan tavsiye veriyorum sadece. Seni yakından tanıyanlar daha iyi tavsiyeler verecektir.

Konuya gülücük atmaya gelmiştim ama senin durumun farklıymış. Bizzat bu psikiyatri durumunu yaşayan birisinin gelip bilgi vermesi gerekiyor. Ben bilmediğim için kesinlikle yorum yapmak istemem.

Bu arada skolyozu çok dert edilecek bir şey olarak görmüyorum. Elbette seni birkaç adım geriye düşürecektir fakat Orkun Işıtmak gibi adamları düşünsene. Adamın muz gibi skolyozu var ama bugün herhangi bir liseye yahut üniversiteye gitse doldurur etrafı. 10 milyon abonen olsun demiyorum lakin en azından bu adam gibi enerji, hava sahibi olmaya çalış. Burada da psikiyatri ilaçları sorun çıkartabilir belki. Ufak bir paradoksa giriyor durum esasen.

Ekstradan skolyozla alakalı ufak bir araştırma yaptığım zaman antrenör ve kontroller eşliğinde yapılabilir olduğu söyleniyor. Squat, deadlift gibi hareketlerden uzak durup mümkün mertebe makine vesaire kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Ağırlıklar iyi ayarlanmalı gibi gibi, bunu antrenör ayarlamalı. Buna ek yüzme var. Yüzme deyip geçme genetiğin iyiyse sırtını bayağı iyi şekillendirir diye düşünüyorum.

Kızların en sevmediği şeyin pısırıklık, muhtaçlık hissi olduğunu düşünüyorum. Yazında da bunu bol bol yaptığın yazıyor. Birisini ne kadar çok seversem o da beni o kadar sever diye düşünme sakın. Karşılıklı ilgi alaka ile olmalı bu işler. Daha çok uzatmayacağım ama dünyada milyarlarca insan yaşıyor kendine uygun birisini mutlaka bulursun. Belki başka psikiyatristlere git vesaire derdim ama aşıyor bu durum beni, umarım istediğin olur.

Ve curl gibi hareketleri ayakta yapmamalıymışım.
Aynen bundan bahsediyordum. Antrenörün gelecek sana adam gibi ilgi verecek. Muhtemelen sehpa üzerinde Seated Incline Biceps Curl falan yaptırır. Direkt oturarak yapılan makinesi de var. Güzel bir salon gerekiyor sana ve serbest ağırlıklardan uzak durmak gerekiyor.

Adama selam veriyorum böyle ya homurdana homurdana cevap veriyor ya da hiç umursamıyor.
Düzgün selam ver. Pısırık gibi selam verme. Umursamamaya devam ediyorsa selam verme bir daha. Eğer yoksa gym brolar işini çok kolaylaştırır, insanlarla arkadaşlık kurmaya çalış.

Bu arada yüzünü falan görmedim ama sende büyük bir "Pusi Magnıt" potansiyeli seziyorum. Bizim kızlar bayılır. Pısırıktan ziyade biraz daha psikopat olman gerekiyor tabii.

Son düzenleme:

Cevap için teşekkürler. Zaten psikiyatristim bu skolyozdan dolayı sporu bıraktığım beni üzdüğü için. Bir ortopedi doktoru arkadaşı var mış. Benim besyo okumama engel mi diye sorup bana iletmişti. Ve engel değilmiş.

Pısırıklık konusuna gelirsek iyi niyetli olmayacağım. Çünkü iyi niyetli olunca tepeme çıkıyorlar. Biri bana bulaştığında veya sataştığında bende ona kötü davranacağım. Şunu da öğrendim ilk aşamadan veya ilk arkadaşlıktan itibaren hediye alınmamalı hoşlanılan kıza. Noel baba değiliz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…