Merhaba üniversite 2 de okuyorum. Normalde etik değil ama iki kızdan hoşlanıyordum. Daha doğrusu birinden hoşlanıyordum ciddili diğerini ise tatlı, cana yakın, çok iyi bir arkadaş olarak görüyorum. İkisiyle de aşırı fazla muhabbetim yok içli dışlı değiliz sadece ara sıra konuşursak biraz konuşuruz. Ama ikisiyle de iyi anlaşırım. Sonradan iki farklı arkadaşımdan asıl hoşlandığım kızın sevgilisi olduğunu öğrendim. Ama kız şu ana kadar duyduğum kadarıyla hiç ne sevgilisinden bahsetti, ne de hal ve hareketlerinden öyle bir mesaj vermedi. Bende normalde kızla aramda olan mesafeyi arttırmaya karar verdim. Şu an en başta anlattığım cana yakın olduğunu düşündüğüm kıza açılmayı vb. düşünüyorum. Daha önce üniversite harici hoşlandığım birkaç tane kız oldu. Ama biri hariç hiçbirine açılmamıştım. Açıldığım kıza da lise bittikten ve kızı bir daha göremeyeceğime emin olduktan sonra sadece hislerimi öğrenmesi için söylemiştim. Hiç sevgilim olmadı. Konu garip olabilir ama önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Git söyle.Merhaba üniversite 2 de okuyorum. Normalde etik değil ama iki kızdan hoşlanıyordum. Daha doğrusu birinden hoşlanıyordum ciddili diğerini ise tatlı, cana yakın, çok iyi bir arkadaş olarak görüyorum. İkisiyle de aşırı fazla muhabbetim yok içli dışlı değiliz sadece ara sıra konuşursak biraz konuşuruz. Ama ikisiyle de iyi anlaşırım. Sonradan iki farklı arkadaşımdan asıl hoşlandığım kızın sevgilisi olduğunu öğrendim. Ama kız şu ana kadar duyduğum kadarıyla hiç ne sevgilisinden bahsetti, ne de hal ve hareketlerinden öyle bir mesaj vermedi. Bende normalde kızla aramda olan mesafeyi arttırmaya karar verdim. Şu an en başta anlattığım cana yakın olduğunu düşündüğüm kıza açılmayı vb. düşünüyorum. Daha önce üniversite harici hoşlandığım birkaç tane kız oldu. Ama biri hariç hiçbirine açılmamıştım. Açıldığım kıza da lise bittikten ve kızı bir daha göremeyeceğime emin olduktan sonra sadece hislerimi öğrenmesi için söylemiştim. Hiç sevgilim olmadı. Konu garip olabilir ama önerilerinizi bekliyorum.
BirForumcuKişi
Üstün
Vallahi söyleme taraftarıyım ama daha önce hiçbir kıza yüzyüzeyken söylemedim. Hem reddederse bir daha o kıza bakamayacağımı düşünüyorum. Bu yüzden lisede hoşlandığım kıza liseden mezun olduktan sonra söylemiştim.
miraçov
Üstün
Hazır ilk muhabbeti kurmuşsun yani daha kolay yürüyebilirsin. Ancak kızlar seni Friendzone'a almış gibi duruyor. Friendzone'dan çıkmak ta zordur. Kızı etkileyemeye çalış ve bunu belli et. Açılmaktan da korkma. Üniveriste ortamı hızlıdır sen kızla ilişki kurana kadar başkası çoktan kızla sevgili olur bile.
Yasanmadi ama daha akla yatkin insanlar bulmak kolaylasiyor.Açılma, kalbin kırılır. Üniversite'de kızlar teklif ediyor.
Naughtyonur
Gelişen
Hocam selamlar
öncelikle kıza direkt açılmanızı tavsiye etmem arkadaş ayağına yatıp reddebilir.Bunun yerine kızla iletişiminizi sıklaştırıp size ilgisi var mı veya aranızdaki muhabbet arttıkca size ilgi duyuyor mu buna göre hamle yapmanız çok daha iyi olur.Ardından buluşmaya çağırısıznız vs orası size kalmıştır.fakat tüm bunları yaparken aranızdaki muhabbeti arkadaş modundaymış gibi ilerletmeyin yol buraya giderse işler zorlaşıyor.Bol şans diliyorum.
öncelikle kıza direkt açılmanızı tavsiye etmem arkadaş ayağına yatıp reddebilir.Bunun yerine kızla iletişiminizi sıklaştırıp size ilgisi var mı veya aranızdaki muhabbet arttıkca size ilgi duyuyor mu buna göre hamle yapmanız çok daha iyi olur.Ardından buluşmaya çağırısıznız vs orası size kalmıştır.fakat tüm bunları yaparken aranızdaki muhabbeti arkadaş modundaymış gibi ilerletmeyin yol buraya giderse işler zorlaşıyor.Bol şans diliyorum.
Bu dediğiniz zihniyet ile bende Üniversiteye gittim ve sayısız ölüm tehditleri, uyuşturucu çeteleri, bütün okulun sana düşman olması gibi ortalama bir GTA oyununda yaşanabilecek bir çok şeyi yaşadım. Ne olur şöyle argümanlar kullanmayın. İroni bile olsa kabul edilemez. Üniversite denen ortam Liseyi mumla arattı bana.
Şuan yatay geçiş yaptım ve mutluyum. Lütfen şöyle argümanlar kullanmayın. Üniversite büyülü bir yer değil.