Bence sen yazma. Er ya da geç yazacak zaten, bir şey olur canı sıkılır yine yazar bir şekilde. Sen yazarsan sıkılır, çaba yok aksiyon yok ne yapsın seni. Heyecan arıyor millet. Bırak çok ilgi gösterme cepte görmesin. Kanka demesinin de birçok sebebi olabilir, ya kendi mesafe koymak istedi ya da senin yakınlaştığını düşünmüştür bilemeyiz. Yazmaya devam edip sıkarsan daha kötü olabilir ve kendin yorulursun. Çabanın karşılığını alamayınca 20 yıllık aşığa dönüyorsun sanki. Sırf emeklerinin karşılığını almak için bile sevebiliyorsun ya da inat ediyorsun. Emin ol verdiğin ilginin çabanın karşılığını alamamak, onunla konuşmamaktan daha çok üzer seni. Şu durumda bıraksan belki aklına bile gelmez ama emek versen uzun bir süreç olsa aklından çıkmaz. Senin yazasın bile gelmiyormuş zaten, ortada aşk falan yok yani çok bir şey kaybetmezsin. En kötü baktın yazmadın yazmadı, yine evine gidince sohbet edersin bir ihtimal konuşmaya bile başlarsınız. Şahsen benim oldu, konuşmayı kestim fakat yüz yüze hiçbir şey olmamış gibi sohbet ettik. Kimse de yadırgamadı, bir değil çünkü her gün mesajlaşmak ile yüz yüze 2 saat sohbet etmek.
Bu nasıl bir fikir Allah aşkına. Bu kadar şuursuz biriyle düzgün birinin işi olmaz. Harbiden
@shiedae3'nın dediği gibi incel misin, adam sevdim diyor sen gelmiş ikisine de zarf atarım diyorsun. Böyle bir şeyi anca senin gibi sevgisiz, kadınları obje olarak gören birisi yapar.