alpserhatt
Uzman
HP 15BS102NT bilgisayara kurulabilecek en son sürüm nedir ve nasıl kurabilirim?
Konuyu incele.HP 15BS102NT bilgisayara kurulabilecek en son sürüm nedir ve nasıl kurabilirim?
Onu zaten ben açtım,en son kurulacak sürüm bilgisini istediğimi belirttim başlıkta.Konuyu incele.
Çözüldü: HP 15BS102NT macOS kurulumu nasıl yapılır?
@Kleyn yardımcı olabilir misin? Sistemim: Intel i5-8250U işlemci. AMD Radeon 520 ekran kartı. 4 GB RAM. 240GB SSD. 1TB HDD. Laptop modeli: HP 15BS102NT. Hangi macOS sürümünü kullanabilirim? Dualboot olarak çalıştıracağım. @Kleynwww.technopat.net
Onu zaten ben açtım, en son kurulacak sürüm bilgisini istediğimi belirttim başlıkta.
Güncelleme hakkında bilgim olmadığı için bilgisi olan birinden cevap bekliyorum.Sonoma kurabilirsin kextlerini OpenCore güncellersen.
Hiçbir fikrim yok bildiğim her şeyi unuttum. İlk kez kurulum diyebiliriz.Mevcut OpenCore sürümün nedir? Kextlerin güncel mi?
Olumsuz cevap gibi bir algınız olmasın. Nasıl teyit edebileceğimi söyleseydiniz emin olun ki teyit edip söylerdim ancak nasıl teyit edildiğini bilmediğimden dolayı size sadece kext mevcut dedim.Bu aşamada olumsuz cevaplar vermek yerine OpenCore sürümünüzü veya kext sürümlerinizi teyit edebilirsiniz. Araba istiyorum deyip araba verildiğinde ben sürmeyi bilmiyorum demek gibi bir şey bu. Ne yapmamızı öneriyorsunuz, anlamadım ki.
Son olarak Sonoma imajını indirip flasha yazdırdım.Olumsuz cevap gibi bir algınız olmasın,nasıl teyit edebileceğimi söyleseydiniz emin olun ki teyit edip söylerdim ancak nasıl teyit edildiğini bilmediğimden dolayı size sadece kext mevcut dedim.