Konuyu incele.
Onu zaten ben açtım,en son kurulacak sürüm bilgisini istediğimi belirttim başlıkta.

Bu aşamada olumsuz cevaplar vermek yerine OpenCore sürümünüzü veya kext sürümlerinizi teyit edebilirsiniz. Araba istiyorum deyip araba verildiğinde ben sürmeyi bilmiyorum demek gibi bir şey bu. Ne yapmamızı öneriyorsunuz, anlamadım ki.

Bu aşamada olumsuz cevaplar vermek yerine OpenCore sürümünüzü veya kext sürümlerinizi teyit edebilirsiniz. Araba istiyorum deyip araba verildiğinde ben sürmeyi bilmiyorum demek gibi bir şey bu. Ne yapmamızı öneriyorsunuz, anlamadım ki.
Olumsuz cevap gibi bir algınız olmasın. Nasıl teyit edebileceğimi söyleseydiniz emin olun ki teyit edip söylerdim ancak nasıl teyit edildiğini bilmediğimden dolayı size sadece kext mevcut dedim.

Olumsuz cevap gibi bir algınız olmasın,nasıl teyit edebileceğimi söyleseydiniz emin olun ki teyit edip söylerdim ancak nasıl teyit edildiğini bilmediğimden dolayı size sadece kext mevcut dedim.
Son olarak Sonoma imajını indirip flasha yazdırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hackintool üzerinden Core Kext ve OpenCore sürümünü teyit edebilirsin. Eğer sürümler outdate değilse mevcut EFI ile Sonoma kullanabilmen lazım.