Bu da Prime ayarlarından AMD'yi seçtikten sonraki görüntü.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
PRIME ayarlarını kullanmanızı tavsiye etmem pek, ki Wayland'da çalışmıyor. Sürekli AMD kalsın, PRIME Render Offload komutuyla ekran kartınızı kullanın. Veya MUX'u NVIDIA'ya çevirip kullanın.
Acaba Ubuntu ve Pop!_OS'ta çalışmama sebebi neydi? Onu merak ediyorum şimdi. Masaüstünde de pop kullandığım için notebookta da onu kullanabilseydim güzel olurdu. Ya da temelli Mint geçeceğim ki o da biraz zor geliyor şu an 
- Makaleler
- 4
Sürücü problemi veya Ubuntu ve Pop_OS!'daki bir konfigürasyon tercihi olabilir. AMD iGPU ile çalışmadığımdan çok yorum yapamıyorum.Acaba Ubuntu ve Pop!_OS'ta çalışmama sebebi neydi? Onu merak ediyorum şimdi. Masaüstünde de pop kullandığım için notebookta da onu kullanabilseydim güzel olurdu. Ya da temelli Mint geçeceğim ki o da biraz zor geliyor şu an![]()
Sürücü problemi veya Ubuntu ve pop_os!'daki bir konfigürasyon tercihi olabilir. AMD iGPU ile çalışmadığımdan çok yorum yapamıyorum.
Kernel güncellemesini yapınca ekran gitti yine. Anlaşılan 6.5'in üzerindeki kernel sürümleri sıkıntı çıkartıyor.
- Makaleler
- 4
Biraz bakayım mı? Bi' şeyler bulurum belki.Kernel güncellemesini yapınca ekran gitti yine. Anlaşılan 6.5'in üzerindeki kernel sürümleri sıkıntı çıkartıyor.
@2217 Bilgisayar siyah ekrana düşünce CTRL + ALT + F3 basınca bir şey oluyor mu?
Biraz bakayım mı? Bi' şeyler bulurum belki.
@2217 bilgisayar siyah ekrana düşünce CTRL + alt + F3 basınca bir şey oluyor mu?
Hayır. Bir şey olmuyor.
- Makaleler
- 4
AltGr(veya sağ alt) + Print Screen + W tuşlarına basınca bir şey oluyor mu siyah ekranken?
Son düzenleyen: Moderatör:
AltGr(veya sağ alt) + Print Screen + W tuşlarına basınca bir şey oluyor mu siyah ekranken?
Hayır, yine bir şey olmadı.
- Makaleler
- 4
Bilgisayarını 6.5 çekirdeği ile başlat ve şu komutu yaz;
Kod:
sudo journalctl --since "15 minutes ago" > dump.txt
Yeni konular
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-