Tuna1789

Becerikli
1 ayda 2 kere servise yönlendirdi teknik servis ama bir işe yaramadı ilk götürdüğümde anakart tamiri macun ve fan temziliği yapıldı ikincide ise tamir değil tekrar macun ve fan temizliği yapıldı sadece aşağıda 1 dakika Resident Evil 4 remake oynadım ve ısı sıcaklığı böyle hemen hemen her türlü seviyede aynı şeklde ısınıyor ister 10 yıllık ister 1 yıllık oyun olsun.

1753037415965.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese aynı kasa kalitesinde ürün gelmiyor maalesef. Bana normalden biraz kötü geldi. Ben de Marvel Rivals giriyorum 93 dereceye geliyor yaz ayından dolayı. Aşırı ısınmadan değişim isteyebilir misin bilmiyorum. Şansını deneyebilirsin.

teknik servistekiler 2 defa getirdin ara yetkili desteği iade veya değişim talep et dediler şahsen bu fiyata f/p ürün bulamayacağım için değişim talep edeceğim şahsen hakkım oldugunu da düşünüyorum 80 derece sonrası uygulamada termal shooting uyarısı veriyor 90 derece üstü zaten zarar veriyordur cihaza allaı 5 ay oldu zaten saolasınız

1 ayda 2 kere servise yönlendirdi teknik servis ama bir işe yaramadı ilk götürdüğümde anakart tamiri macun ve fan temziliği yapıldı ikincide ise tamir değil tekrar macun ve fan temizliği yapıldı sadece aşağıda 1 dakika Resident Evil 4 remake oynadım ve ısı sıcaklığı böyle hemen hemen her türlü seviyede aynı şeklde ısınıyor ister 10 yıllık ister 1 yıllık oyun olsun.

Eki Görüntüle 165187

Hocam dalğa geçmek gibi olmasın ama bir şeyi merak ediyorum, kapağı kapatınca cihaz uyku moduna giriyor mu?

Hocam dalğa geçmek gibi olmasın ama bir şeyi merak ediyorum, kapağı kapatınca cihaz uyku moduna giriyor mu?
nasıl anlarım bilmiyorum ama kapanıyordur illaki bu hall sensör sorununu diyorsanız galiba bende bir benzeri var önceden boştakyen ekran kapanınca kendiliğinden bir tuşa basmışım gibi şfire kısmı açılıyordu arada bi o var onun dışında uyuyor cihaz açık kalmıyor kapağı kapatınca

GÜNCELLEME

biraz önce müşteri hizmetleri aradım ısıya dair kanıt istediler tekrardan servise yönlendirebiliriz dediler yok dedim ürün değişimi istedim bakalım beni arayacaklarmış eğer yeni üründe sorun çıkıp durursa para iadesi alacağım ucuz etin yahnisi yavan oluyor kronik sorunları fazla rahatsız edici

Son düzenleme: