Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VcEnox

Başarılı
25 Eylül 2023'te satın aldığım HP Victus S0022NT bilgisayar, 29 Eylül 2023'de arızalandı ve anakartı değiştirildi. Bir süre sonra, 14 Haziran 2024'te, yani altı gün önce, cihaz yeniden sorunlar yaratmaya başladı. Cihaz ısındığında ekran kapanıyor ve tekrar açılıyor, klavye ışıkları ise sönüyor ve yeniden yanıyor. Servisi aradım ve durumu izah ettim; ilk altı ay geçtiği için değişim yapılmayacağını, sadece ücretsiz tamir hizmeti verileceğini belirttiler. İnternette araştırma yaptım fakat kesin bir cevap bulamadım. THH'e başvurmalı mıyım, ne yapmalıyım?

Zaten Tofaş doğan plastik ön tamponu gibi Anakart'ı var değiştirirler diye tahmin ediyorum 2.oluyor bilgisayarda belli bir şey var 3.ye gider para iadesi istersiniz.

Zaten Tofaş doğan plastik ön tamponu gibi Anakart'ı var değiştirirler diye tahmin ediyorum 2.oluyor bilgisayarda belli bir şey var 3.ye gider para iadesi istersiniz.
Evet, gelen yorumlar doğrultusunda benim de düşüncem o yönde. İlk anakart değişiminden sonra ikinci kez arızalanacağı hissine kapılmıştım, doğru çıktı. Eğer üçüncü kez de arızalanırsa, beni şaşırtmaz.