Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar. Recep Baltaş ve Majdev arkadaşımız tarafından yayınlanan FTTH ve Keenetic Hero rehberlerini takip ediyorum. Yakın zamanda @anilon1 arkadaşımızdan Huawei MA5671A SFP aldım. Kendisinden Majdev firmware yükleyip göndermesini istedim. Ürünü bugün teslim aldım.
Keenetic Hero ile kurulum yapıyorum. Recep Baltaş'ın videosunu birebir takip ediyorum. Keenetic Hero GPON SFP+ ONT Rehberi
Ama maalesef başlangıçta bir yerde takıldım. Daha da ilerleyemiyorum.
Router'a ethernet kablosu ile bağlıyım (Port 1, LAN). SFP modül takılı. Fiber kablo takılı değil. Router adresini 192.168.2.1 olarak kurdum.
Ama 192.168.1.10'a maalesef ulaşamıyorum.

@Majdev yardımcı olmanız mümkün mü?
Keenetic Hero ile kurulum yapıyorum. Recep Baltaş'ın videosunu birebir takip ediyorum. Keenetic Hero GPON SFP+ ONT Rehberi
Ama maalesef başlangıçta bir yerde takıldım. Daha da ilerleyemiyorum.
Router'a ethernet kablosu ile bağlıyım (Port 1, LAN). SFP modül takılı. Fiber kablo takılı değil. Router adresini 192.168.2.1 olarak kurdum.
interface 4 sfp rx-los ignore ve system configuration save başarıyla işlendi. Sağlayıcı olarak 4-SFP portunu seçtim. Manuel IP olarak 192.168.1.10 girdim. VLAN kutucukları boş.Ama 192.168.1.10'a maalesef ulaşamıyorum.
403 Forbidden hatası alıyorum. Hiçbir şekilde düzelmiyor.ssh [email protected] yaptığımda ise boş şifre ile giriş yapamıyorum. @anilon1 şifreyi ne yaptın? Umarım public key değildir @Majdev yardımcı olmanız mümkün mü?