Teknoloji ile arası gayet iyi olan ve 3 yıldır Matepad 11 kullanan biri olarak kesinlikle önermem. Uygulamaları yüklemek ve güncellemekle uğraşmak bir süre sonra yoruyor. Hala Wild Rift oynanacak stabil bir yol yok mesela.

Teknoloji ile arası gayet iyi olan ve 3 yıldır Matepad 11 kullanan biri olarak kesinlikle önermem. Uygulamaları yüklemek ve güncellemekle uğraşmak bir süre sonra yoruyor. Hala Wild Rift oynanacak stabil bir yol yok mesela.
Yeni çıkan tabletlerin MicroG desteği var. Google uygulamarını GBox gibi sanal makineler olmadan sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Direk GMS yüklediği için uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısı da almıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan tabletlerin MicroG desteği var. Google uygulamarını GBox gibi sanal makineler olmadan sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Direk GMS yüklediği için uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısı da almıyorsunuz.

Sanırım yeni HarmonyOS sürümünü yüklemeliyim bir şekilde. Bu haliyle ciddi sıkıntı çekiyorum.

Hocam, sizce sadece ders çalışma, PDF notları vesaire için alınır mı? Uygulama vesaire yüklemeyeceğim, onlar çok önemli değil benim için.

MatePad Air kullanıyorum. Arada işlemci ve piksel farkı var. Güç farkı birazcık fazla. Google servisleri şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı. Gbox'tan sadece YouTube'u kullanıyorum, hiç yazılımsal bir sıkıntı yaşamadım. Tarayıcı olarak Opera kullanıyorum ve Google resmi olarak gelse bile ona geçmem. PUBG Huawei App Store'de var. Brawl Stars ise Gbox'tan indirdim fakat mağazaya vb. girerken çok yavaş. S7 Edge'den bs oynadığım için sorun etmedim. Hafif oyun sonuçta. Klavyesi çok işime yarıyor. Forumda yazı yazarken rahatlıyorum, malzeme kalitesi güzel. Başka işime yaramıyor. Ekran büyük olduğu için Whatshap'ı bölüp aynı anda başka işler yapabiliyorum. Performans konusunda SD 888 olmasına rağmen performansı stress testinde yüzde 70'e düşüyor. Samsung S22 yüzde 44'e düşüyor, siz oradan hesaplayın. Batarya olarak SD 888 verimsiz bir işlemci olmasına rağmen PUBG'de 4 saat oynatıyor. 11.5 ile aşağı yukarı aynı. Günlük kullanım sırasında hiç kasma meydana gelmedi.

Tüm güncellemeler yüklüyse belki bir ihtimal sizin cihazınızda da çalışıyordur.

Bu videoda 11. dakikadan sonra nasıl olduğunu anlatıyor.

Maalesef sanırım videodaki cihazda HarmonyOS 4 var. Benim tabletimde hala HOS 3 var ve dediğim gibi Google servisleri, birçok oyunda GBox harici bir seçenek yok. Güncelleme geleceğini sanmıyorum, çıktığı 1 yılı geçti çünkü.