Maalesef sanırım videodaki cihazda HarmonyOS 4 var. Benim tabletimde hala HOS 3 var ve dediğim gibi Google servisleri, birçok oyunda GBox harici bir seçenek yok. Güncelleme geleceğini sanmıyorum, çıktığı 1 yılı geçti çünkü.
Tabletler için en az HarmonyOS 3.1 telefonlar için en az EMUI 14 gerekiyormuş.

Google hizmetleri olmadığı için hala ofsaytta. Gbox her problemi çözemiyor maalesef. Bunlarla işi olmayanlar ve kurcalamayı sevenler için güzel.

Google hizmetleri olmadığı için hala ofsaytta. Gbox her problemi çözemiyor maalesef. Bunlarla işi olmayanlar için güzel.
Yeni modellerde GBox gibi sanal makineleri kullanmaya gerek yok artık. MicroG ile direk GMS indirebiliyorsunuz. Uygulamalarda gelen bu cihazda Google servisleri hatasınıda almıyorsunuz bu sayede.

Bu videoda 11. dakikadan sonra nasıl olduğunu anlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabletler için en az HarmonyOS 3.1 telefonlar için en az EMUI 14 gerekiyormuş.
Çinde HOs 4.2'ye güncellenmiş ancak globalde hala HOs 3 sürümünde. Bu tip şeyler mide bulandırıyor. Şimdiki aklım olsa donanıma bakmaksızın Samsung alırdım veyahut en azından geçenki Redmi Pad Pro gibi indirimleri düşünürdüm. En azından Xiaomi'nin ülkemize desteği daha güvenilir ve Google sorunu yok.

Yeni modellerde GBox gibi sanal makineleri kullanmaya gerek yok artık. MicroG ile direk GMS indirebiliyorsunuz. Uygulamalarda gelen bu cihazda Google servisleri hatasınıda almıyorsunuz bu sayede.

Bu videoda 11. dakikadan sonra nasıl olduğunu anlatıyor.

MicroG dahil etrafından dolaşmayı sevmeyenler için rahatsız edici olabilir. Gördüğüm kadarıyla da Netflix gibi uygulamalar için hala Gbox üzerinden Google Play kurmak gerekiyor.

MicroG dahil etrafından dolaşmayı sevmeyenler için rahatsız edici olabilir. Gördüğüm kadarıyla da Netflix gibi uygulamalar için hala Gbox üzerinden Google Play kurmak gerekiyor.
Aurora Store ile Google Play Store'da olan tüm uygulamalar kurulabiliyor. Uygulamaları Google Play Store sunucularından çekiyor ve açık kaynak kodlu.