Emir Tahiroğlu

Çalışkan
Yer
Balıkesir/Bandırma
Huawei mediapad T3 7 BG2-W09 modele sahip cihaza team Win kurmak ve Teamwin ile LineageOS 14.1 kurmak istiyorum. En son root ve bataryayı geliştiren yazlım atmak istiyorum ancak uygun dosyaları bulamıyorum ve Bootloader kilitli ve açamıyorum. Eğer sizde bu modele uygun gerekli dosyalar (team Win, LineageOS 14.1 ve root dosyaları) varsa link verebilir misiniz? Bootloader içinde tavsiyeniz var mı?

Bugjaeger'da fastboot modu vardı sanırsam. Fastboot oem unlock komutunu deneyin diğer cihazınızda.

Muhtemelen çalışmayacağı için sizi debloat yapmaya yönlendiriyorum. Android sürümünüz yükselmez ama tablet (eğer Huawei'nin gereksiz bileşeni çok ise ve siz bunları kaldırırsanız) daha akıcı çalışır.
Tamam ama şöyle bi sorun var. LineageOS 14.1 atar mı? Atsa bile Lenovo P2 nin olduğu için çalışmayabilir

Bugjaeger'da fastboot modu vardı sanırsam. Fastboot oem unlock komutunu deneyin diğer cihazınızda.

Muhtemelen çalışmayacağı için sizi debloat yapmaya yönlendiriyorum. Android sürümünüz yükselmez ama tablet (eğer Huawei'nin gereksiz bileşeni çok ise ve siz bunları kaldırırsanız) daha akıcı çalışır.
He, bir de Fastboot OEM unlock komutu yok ve debloat da yok, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
He, bir de Fastboot OEM unlock komutu yok ve debloat da yok, ne yapmalıyım?
Bugjaeger'ın arayüzünün bir fotoğrafını atar mısınız?

ADB'den Huawei'nin gereksiz uygulamalarını sileceksiniz, ancak İngilizce rehber bulursunuz bunun için. Türkçe rehber olmadığı için size bir link veremem. XDA'da araştırın.

Bu şekilde:

Screenshot_20260425_132525_Bugjaeger.webp

Screenshot_20260425_132518_Bugjaeger.webp

Son düzenleyen: Moderatör: