Tunç

Başarılı
Arkadaşlar, öncelikle yeni forum hayırlı olsun diyerek ilk sorumu sorayım.

Başlıkta belirttiğim üzere Huawei Watch GT 3 Pro bir saat aldım ve Xiaomi Note 9 Pro ile kullanıyorum.

Huawei Sağlık uygulamasından bağlandığımda cihaz özelliklerini göremiyorum. GPS aktif olarak kullanmak istediğimde de (Petal telefonda yüklü) kullanamıyorum. Ayrıca eSim desteği var deniyordu onu da bulamıyorum. Bilgisi, deneyimi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim.

Not: YT bu konuda çöplüğe dönüşmüş, düzgün bir video bulamıyorum. Bulduğum videolarda da var olan tonla özellik bende yok)

Teşekkürler
T.

Bu cihazlar Samsung ve Apple kadar işlevsel değiller ki daha küçük batarya ile daha uzun çalışma saati bunu açıklıyor. Ama sizin kullanamadığınız özellikler o saatte olması lazım, garip.

Bu cihazlar Samsung ve Apple kadar işlevsel değiller ki daha küçük batarya ile daha uzun çalışma saati bunu açıklıyor. Ama sizin kullanamadığınız özellikler o saatte olması lazım, garip.

Huawei markası aynı Apple ve Samsung gibi çok büyük bir markadır ve saat konusunda da çok iyidir arkadaşın sorunu hakkında yazılımsal olduğunu düşünüyorum belki de o özellikler sadece Huawei cihazlara özeldir denemekte fayda var.

Tasarım ve dayanıklılık muazzam. Alma sebebim de, hem bu özellikler, hemde doğru nabız ölçümü ve ciddiye alınabilir EKG ölçümü yapabilmesiydi. Bakalım diğer konuları çözebilecek miyim :)

Tasarım ve dayanıklılık muazzam. Alma sebebim de, hem bu özellikler, hemde doğru nabız ölçümü ve ciddiye alınabilir EKG ölçümü yapabilmesiydi. Bakalım diğer konuları çözebilecek miyim :)
Cihazınız hayırlı olsun hocam, merak ettiğiniz veya yaşadığınız sorunları buraya yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı oluruz :)

Hort.
Esenlikler arkadaşlar. YouTube içerik üret'emey'ici arkadaşların saati tanıtırken işkembeden salladığını anlamış bulunuyorum.

1. Saatte eSim yok.
2. Navigasyon sorunsuz çalışıyor.
3. Saatin hala önemli güncellemeler aldığını/alacağını öğrenmiş bulunuyorum. Bu sebeple cihaz/uygulama menüsündeki karışıklığın önüne geçileceğini düşünüyorum. Ekstra bilgi edinirsem tekrar yazacağım.

Esenlikler.
T.

Hort.
Esenlikler arkadaşlar. YouTube içerik üret'emey'ici arkadaşların saati tanıtırken işkembeden salladığını anlamış bulunuyorum.

1. saatte esim yok.
2. navigasyon sorunsuz çalışıyor.
3. saatin hala önemli güncellemeler aldığını/alacağını öğrenmiş bulunuyorum. Bu sebeple cihaz/uygulama menüsündeki karışıklığın önüne geçileceğini düşünüyorum. Ekstra bilgi edinirsem tekrar yazacağım.

Esenlikler.
T.

YouTube'da adam gibi teknoloji içeren kanal bulmak çok zor, sanal RAM açmayı bilen herkes kendini hacker sanıp millete öğüt vermeye başlamış artık internette bunları her yerde görüyoruz.