Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), Diyarbakır’da önceki gün İsrail’i protesto etmek için bazı işletmelerin şubelerine yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Hükümetin duyarsızlığı yüzünden halkın öfkesi siyonizmin destekçisi firmalara yönlenmektedir. Soykırımcı siyonistlere destek verdiği tespit edilen firmaların faaliyetlerine son verilmeli, çalışma ruhsatları iptal edilmelidir. Hükümeti bu konuda derhal somut adım atmaya davet ediyoruz” denildi.
HÜDA-PAR: Hükümetin duyarsızlığı yüzünden halkın öfkesi siyonizmin destekçisi firmalara yönlenmektedir
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), Diyarbakır’da önceki gün İsrail’i protesto etmek için bazı işletmelerin şubelerine yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Hükümetin duyarsızlığı yüzünden halkın öfkesi siyonizmin destekçisi firmalara yönlenmektedir. Soykırımcı siyonistlere destek...
Tartışma yaratan saldırıyı bir de böyle okuyun: Hüda-Par'ın PKK oyunu... Hükümete kafa tuttu...
Hüda-Par Diyarbakır İl Başkanlığı'nın "Bizimle ilgisi yok" dediği eylemleri parti ile bağlantılı Mustazaflar Cemiyeti adlı dernek üstlenmişti... İşyeri baskınlarıyla ilgili PKK-TAK ilişkisi ile benzerliği akıllara getiren Odatv'nin deşifresi sonrası Hüda-Par eylemleri resmen üstlendi...
HÜDA-PAR: "Soykırımcı siyonistlere destek verdiği tespit edilen firmaların faaliyetlerine son verilmeli"
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), Diyarbakır'da önceki gün İsrail'i protesto etmek için bazı işletmelerin şubelerine yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Hükümetin duyarsızlığı yüzünden halkın öfkesi siyonizmin destekçisi firmalara yönlenmektedir. Soykırımcı siyonistlere destek...
Teröristlerin, teröristlere terörist demesini beklemek mantıksız olacağı için ben bu açıklamayı gayet sıradan karşılıyorum. Fakat bomba gibi açıklama.