- Makaleler
- 1
Bak dostum videoda adam zaten kendisi itiraf ediyor dayandigi kaynaklarin hepsi farkli seylerden bahsediyor. Bosverin siz simdi muslumanligi, insanda biraz akil olursa zaten tanridan baska hicbir ihtimalin olmadigini gorebiliyor. Kendim gencligimde bu yollardan gecmis bir insan olarak. Butun bunlari asip tutundum tanri inancina. Ben tarihin bastan asagiya manipulasyon oldugunu zaten ergenligimden bu yana biliyorum. Biraksin gecerliligi supheli kaynaklari, isine geldiginde gercek, isine geldiginde bu kaynaklar supheli diyor zaten, O yuzden okudugu kaynaklari arguman olarak gostermesi zaten basli basina sacmalik taraflilik manipulasyon yani. Asagida bir video atiyorum, sevdigim bir kaynaktan degil, icinde gecen asagilamalardan rahatsizlik duyuyorum ama dogrulugundan suphem yok. Ben ateistim (deist degil) diyen herkesin izlemesini tavsiye ederim. Video sert basliyor ama guzel bilimsel ve felsefik degerler iceriyor. Izleyin anlayacaksiniz yanlis yere tutundugunuzu. Kimse size dusunemiyorsunuz demiyor, tutundugunuz temel yanlis, mantiksiz diyor.Hocam attığım videoyu izlememişsiniz sanırım. Arkadaşın 17 yaşında diye iddia ettiği durumu Diamond Tema kaynaklarıyla beraber açıklıyor. Attığım videoyu izlemenizi rica ediyorum. Yok ben oradan bir şey anlamadım diyorsanız direkt o konuya ilişkin açıklamasını atayım:
Videoyu icindekilere alinmadan tepki gostermeden sadece icindeki gerceklere odaklanarak izleyin.
Cehalet homojen dagilmis kardesim muslumanlarin arasinda ne kadar cahil varsa ateistlerin de arasinda bir o kadar cahil var. Dunya buyuk bir yozlastirma operasyonuna maruz kaliyor. Muslumanlik su anda curutulmus deforme edilmis durumda. Tabi bu muslumanlik bu iste diye algilayan kafalar da ayni yozlasmadan muzdarip cunku buyuk resmi goremiyorlar. Fazla pembe bakmaktan, hepimiz yapariz bu hatayi. Dunya aslinda cok da pembe bir yer degil.Hocam isleri, gucleri ya da ugraslari yoktur belki.
Bu tarz konular da, konu surekli İslam'in geri kalmisligina ya da Muslumanlarin cahil olduguna gelinmek istenilir. Hep bunlari gordum yani.
Ama konuyu buraya getirmek isteyenler, kendilerine de hic bakmazlar.