Bütçe
6.000 TL

safaktufan

Çalışkan
i3 10100F işlemcim ve Zotac GTX 1650 AMP ekran kartım var. Ekran kartımı güncellemek istiyorum ve 2. ele yöneleceğim, çok büyük beklentilerim yok.

Yeni oyunları ortada 60 FPS stabil oynamak, eski klasik oyunları rahatça oynamak ve RDR 2 - GoW gibi oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum. Zaten çok fazla vakit ayıramıyorum, bu yüzden işlemcimin yeterli olacağını düşünüyorum. Onu değiştirmek gibi bir niyetim yok fakat zaruri derseniz i5 11400F buldum 3.8k gibi bir fiyata. Onu da değerlendirebilirim ama dediğim gibi önceliğim GPU.

GTX 1070 gibi kartlar ben baktığımda makul geldi fakat emin olamadım. GPU için bütçem maksimum 5-6k civarı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 10100F işlemcim ve Zotac GTX 1650 AMP ekran kartım var. Ekran kartımı güncellemek istiyorum ve 2. ele yöneleceğim, çok büyük beklentilerim yok.

Yeni oyunları ortada 60 FPS stabil oynamak, eski klasik oyunları rahatça oynamak ve RDR 2 - GoW gibi oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum. Zaten çok fazla vakit ayıramıyorum, bu yüzden işlemcimin yeterli olacağını düşünüyorum. Onu değiştirmek gibi bir niyetim yok fakat zaruri derseniz i5 11400F buldum 3.8k gibi bir fiyata. Onu da değerlendirebilirim ama dediğim gibi önceliğim GPU.

GTX 1070 gibi kartlar ben baktığımda makul geldi fakat emin olamadım. GPU için bütçem maksimum 5-6k civarı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim tercihim 2060 olurdu. Biraz daha yükseğe 2070,3060 veya 6600XT olabilir. Biraz darboğaz olur ama parasını hak eder en azından.

Teşekkür ederim temizini bulabilirsem ya bu kartı ya da RTX 2060 tercih edeceğim sanırım.

Benim tercihim 2060 olurdu. Biraz daha yükseğe 2070,3060 veya 6600XT olabilir. Biraz darboğaz olur ama parasını hak eder en azından.
Teşekkür ederim fakat biraz daha yükseğe çıkmayı düşünmüyorum hatta ne kadar az o kadar iyi benim için çünkü dediğim gibi haftada taş çatlasa 4-5 saat ayırabilirim ve bunun için çok yüksek paralar vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. 2060 için de temizini bulmaya çalışıyorum fakat henüz denk gelemedim çıkalı baya olmuş bana sanki daha dün çıkmış gibi geliyordu.

Teşekkür ederim temizini bulabilirsem ya bu kartı ya da RTX 2060 tercih edeceğim sanırım.

Teşekkür ederim fakat biraz daha yükseğe çıkmayı düşünmüyorum hatta ne kadar az o kadar iyi benim için çünkü dediğim gibi haftada taş çatlasa 4-5 saat ayırabilirim ve bunun için çok yüksek paralar vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. 2060 için de temizini bulmaya çalışıyorum fakat henüz denk gelemedim çıkalı bayağı olmuş bana sanki daha dün çıkmış gibi geliyordu.

Bu hafta içinde ben de kart değiştireceğim 2060 var eğer değiştirirsem forumdaki 2. el bölümüne koymuş olurum. Ama bence 2060 yerine RX6600 alın.

Bu hafta içinde ben de kart değiştireceğim 2060 var eğer değiştirirsem forumdaki 2. el bölümüne koymuş olurum. Ama bence 2060 yerine RX6600 alın.
Açıkçası daha önce hiç 2. el alışverişi yapmadım ve sarı sitedeki ilanlar arasından seçim yapmakta güvenmekte zorlanıyorum mining geçmişi vb. dolayı. O yüzden sizdeki 2060’ı almayı isterim ilanı açtığınızda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim forumdaki alım satım işleyişi nasıl bilmiyorum.

Hocam 6600 tam sınırdaki(AMD'nin Sürücülere önem vermeye başlaması) kart bence o yüzden uzak durulmalı. Çok fazla kronik arızasını gördüm, 6600XT öyle değil mesela daha stabil bir kart ama çok fazla tanıdığımda veya forumlarda 6600 sorunu gördüm. Bu karşılaştırmada 2060 daha iyi bir tercih gibi duruyor. En azından bence öyle.

Hocam 6600 tam sınırdaki kart bence o yüzden uzak durulmalı. Çok fazla kronik arızasını gördüm, 6600XT öyle değil mesela daha stabil bir kart ama çok fazla tanıdığımda veya forumlarda 6600 sorunu gördüm. Bu karşılaştırmada 2060 daha iyi bir tercih gibi duruyor. En azından bence öyle.
Çok teşekkür ederim hocam yardımcı olduğun için.

Hocam 6600 tam sınırdaki(AMD'nin sürücülere önem vermeye başlaması) kart bence o yüzden uzak durulmalı. Çok fazla kronik arızasını gördüm, 6600XT öyle değil mesela daha stabil bir kart ama çok fazla tanıdığımda veya forumlarda 6600 sorunu gördüm. Bu karşılaştırmada 2060 daha iyi bir tercih gibi duruyor. En azından bence öyle.

2 dediğin ekran kartı da navi 23 kullanıyor dediğiniz mantıksız. Daha önce 6600 de kullandım 6600XT de 6650XT de. Hepsi de sorunsuzdu.

Açıkçası daha önce hiç 2. el alışverişi yapmadım ve sarı sitedeki ilanlar arasından seçim yapmakta güvenmekte zorlanıyorum mining geçmişi vb. dolayı. O yüzden sizdeki 2060'ı almayı isterim ilanı açtığınızda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim forumdaki alım satım işleyişi nasıl bilmiyorum.

Bendeki kart 2021 de alınmış ROG 2060 mining geçmişi muhtemelen yoktur. Faturasını bulursam ilan açtığımda koyarım. Forum sanırım sadece ilan açmak için aracılık gibi şeyler yok.

2 dediğin ekran kartı da navi 23 kullanıyor dediğiniz mantıksız. Daha önce 6600 de kullandım 6600XT de 6650XT de. Hepsi de sorunsuzdu.

Bendeki kart 2021 de alınmış ROG 2060 mining geçmişi muhtemelen yoktur. Faturasını bulursam ilan açtığımda koyarım. Forum sanırım sadece ilan açmak için aracılık gibi şeyler yok.
Dediğin mantıkta bakarsak bütün 6000 serisine aynı BIOS ve Sürücüleri yükleyelim. Keriz mi o kadar insan uğraşıp ayrı ayrı sürümler yaratıyor.