Lessra

Başarılı
Arkadaşlar ekran kartım sabit 50-55 arası ama işlemci 70-75 arası gidip geliyor ve FPS dropu girip düzeliyor, acaba ne yapabilirim? Orta ayarda oynuyorum.

Ekran kartı çok iyi hocam ısınma sorunu hiç yok 55 dereceyi geçmiyor Arc a750.

Hocam yanlış değilsem ısınma sorunu dediğimiz şey 85 90 derecelerde başlıyor. Parçaların sıcaklıkları gayet normal sizde. Genel olarak sistemler zaten boşta bile 25-35 falan arası bir değer verir. Stock fan ise daha normal. Ekran kartını bilmiyorum ama Elden Ring'te darboğaz sorunu vardı. Yani oyun ekran kartından çok işlemcinizi kullanıyor olabilir.

Hocam yanlış değilsem ısınma sorunu dediğimiz şey 85 90 derecelerde başlıyor. Parçaların sıcaklıkları gayet normal sizde. Genel olarak sistemler zaten boşta bile 25-35 falan arası bir değer verir. Stock fan ise daha normal. Ekran kartını bilmiyorum ama Elden Ring'te darboğaz sorunu vardı. Yani oyun ekran kartından çok işlemcinizi kullanıyor olabilir.

Ekran kartı yüzde 70-80 arası kullanıyor sıcaklık 55 derece. İşlemci 70 derece oluyor oyun açıldıktan sonra 75'e çıkıyor düşüyor 70'e FPS dropu oluyor ama sorun olmazmış oynayacağım yine de.

1725712757430.webp