Detaylar
Kim cevapladı?Lessra
Başarılı
Evet diğer oyunlarda işlemci 65 dereceyi geçmiyor.Çok ısınmıyor aslında bir tek Elden Ringde mi böyle oluyor?
Fps bazen 24 e düşüp 60 a çıkıyor o canımı sıkıyor.Çok ısınmıyor aslında bir tek Elden Ringde mi böyle oluyor?
- Makaleler
- 6
Elden Ring'de bu sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam. Darboğaz oluyordu, yükü işlemciye bindiriyordu. Bir de stok fnasa ortalikta hiçbir anormal durum yok. Kasmayın, oyununuzu oynayın gitsin. Bu kadar kolay bozulmaz bunlar.
Lessra
Başarılı
Anladım teşekkürler.Elden Ring'de bu sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam. Darboğaz oluyordu, yükü işlemciye bindiriyordu. Bir de stok fnasa ortalikta hiçbir anormal durum yok. Kasmayın, oyununuzu oynayın gitsin. Bu kadar kolay bozulmaz bunlar.
Evet stok fan.Elden Ring'de bu sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam. Darboğaz oluyordu, yükü işlemciye bindiriyordu. Bir de stok fnasa ortalikta hiçbir anormal durum yok. Kasmayın, oyununuzu oynayın gitsin. Bu kadar kolay bozulmaz bunlar.
pawEn
Üstün
Çok ısınma söz konusu değil. Normal değerler.Arkadaşlar ekran kartım sabit 50-55 arası ama işlemci 70-75 arası gidip geliyor ve FPS dropu girip düzeliyor, acaba ne yapabilirim? Orta ayarda oynuyorum.
Lessra
Başarılı
Açık zaten en yükseğe alsam da sıcaklıklar aynı oluyor sadece fps dropu var.V-Sync açıp grafikleri en yükseğe alarak deneyebilir misiniz Elden Ring'i i5 2500 işlemci ile 30-45 FPS arası oynadım hiç sıkıntı yaşamdım.
EmperorAntares
Uzman
Değerler gayet normal. 90'a kadar iyidir fakat sonrası sıkıntı birazcık. Ekran kartınız nedir?
Lessra
Başarılı
Ekran kartı çok iyi hocam ısınma sorunu hiç yok 55 dereceyi geçmiyor Arc A750.Değerler gayet normal. 90'a kadar iyidir fakat sonrası sıkıntı birazcık. Ekran kartınız nedir?