CS2 oynarken bilgisayar bir anda kilitleniyor ve kulaklıklıktan dııt diye ses geliyor. Power tuşuna basılı tutup kapatmadığım sürece hiçbir tepki vermiyor. Sorun neden olabilir?
Sorun genellikle ekran kartı veya PSU kaynaklı olur. Ya da dışarda darbe yemesiyle. İçinde HDD varsa o da sıkıntı çıkarır. İlk önce OCCT Power testi ve ekran kartı ise FurMark testi yapın.
Sorun genellikle ekran kartı veya PSU kaynaklı olur. Ya da dışarıda darbe yemesiyle. İçinde HDD varsa o da sıkıntı çıkarır. İlk önce OCCT Power testi ve ekran kartı ise FurMark testi yapın.
Aynı sorunu ben de yaşıyordum, kart arızalı çıktı hocam. Bende Steam'den oyun yüklerken bile donuyordu. PSU'dan olma ihtimali de var tabii ancak ben kartta sorun olduğuna inanıyorum.
Aynı sorunu bende yaşıyordum kart arızalı çıktı hocam. Bende Steam'den oyun yüklerken bile donuyordu. PSU'dan olma ihtimali de var tabii ancak ben kartta sorun olduğuna inanıyorum.
Ekran kartını FurMark ile test ettim hocam onda da bir problem gözükmüyor. Hem SATA SSD hem de SATA HDD var. HD Tune Pro ile baktığımda SSD çok sıcak çalışıyor gözüküyor. Bilgisayar kasası herhangi bir darbe almadı hocam.
SSD'nin sıcaklığı gayet iyi hocam. HDD için Hard Disk Sentinel ile sağlığını bakar mısınız? Bir de HD Tune ile bad sector taramasını yapın.(error scan)