Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yani darbede bu iki parça etkileniyor, soketleri falan da kontrol etmek lazım onlarda çıkmış olabilir.

Anakart modeli neydi?
Gigabyte H610M V2 DDR4.

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. İlk başta RAM'leri söküp tekrar taktım, ancak görüntü gelmedi. Sonrasında söküp kontak temizleyici sıkıp tekrar taktım, bu sefer görüntü geldi. Teşekkür ederim herkese.
Yandan RAM klipsini açarsanız RAM yukarı atar, geri bastırıp takarsınız, zaten bir tanesi soğutucunun altına gelir diğeri fanın altındadır, ekran kartını da slota doğru biraz bastırın yeter.
Ekran kartını slota doğru bastırdım. RAM'lerin alttaki klipslerine erişemiyorum. Üst taraftakileri açıp bastırdım. Hiç bir görüntü gelmiyor BIOS ekranı bile.

Ramleri çıkarıp takmanı öneriyorum. Ekranın gelmeme sebebi birçok parçadan kaynaklanabilir. Ekran kartı, RAM, İşlemci veya veya anakart. Soğutucun peerless imiş, sahip olduğun anakarta göre ağır bir soğutucu, umarım vantilatör düştükten sonra soğutucu anakartı o çarpmanın ivmesiyle zorlamamıştır. RAM yuvasının oynadığını pek sanmıyorum ama yine de söküp geri takmayı dene denemekten zarar gelmez çünkü RAM'siz ekran asla gelmez. Ekran kartını söküp takmayı deneyebilirsin.

Ekran kartını slota doğru bastırdım. RAM'lerin alttaki klipslerine erişemiyorum. Üst taraftakileri açıp bastırdım. Hiçbir görüntü gelmiyor BIOS ekranı bile.

Yani darbede bu iki parça etkileniyor, soketleri falan da kontrol etmek lazım onlarda çıkmış olabilir.

Anakart modeli neydi?

Anakart modeli neydi?
Gigabyte H610M V2 DDR4.

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. İlk başta RAM'leri söküp tekrar taktım, ancak görüntü gelmedi. Sonrasında söküp kontak temizleyici sıkıp tekrar taktım, bu sefer görüntü geldi. Teşekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
Çözüm