Hangi tikleri işaretledin? "Disable Turbo" açık kalmış olabilir belki yeniden başlatma istiyordur. Benim laptopta da yeniden başlayana kadar frekans değişmiyordu. Belki yapmışsınızdır ama yine de ben böyle düşüneyim böyle çıksın 🫣
Youtubeda bitane adam vardı onu gördüm aynı ayarları yaptım adam turn on yapıyor sonra high performance işaretliyor daha sonra tpl butonuna tıklıyor ordan devamını bilmiyorum disable ile başlayan tiki kaldırıp ordan 2 değeri değiştiriyor bende ilk uygulamayı açtığımda aynılarını yaptım ve sadece 35 35 yazdım sonra kaydettim ve işe yaradı sevindim ama sadece oyunlarda yapacağım için oyundan çıkmadan önce eski değerleri yazdım 90 115 sonra apply ve ardından ok butonuna basıp çıkıcaktımki watt değerlerinin değişmediğini gördüm sonra araştırdım ve .ini doayasını sildim options kısmından default ayarlar yaptım kaç defa yeniden başlattım bilgisayarı olmadı sonra tamamen kapattım yine olmadı

Yonetici haklari olmadan deniyor olabilir misin? Ilk yaptiginda muhtemelen yonetici haklari ile yaptin sanirim.

Yonetici haklari olmadan deniyor olabilir misin? Ilk yaptiginda muhtemelen yonetici haklari ile yaptin sanirim.
Hep yönetici olarak çalıştırdım zaten programın kendisi otomatik öyle açılıyor

@3613, @Darth AMD yardımcı olduğunuz için teşekkürler çözüm şöyle ki ilk önce ThrottleStop uygulamasını sildim sonra bilgisayarı yeniden başlattım sonra Armoury Crate uygulamasını sildim ve yine ardından bilgisayarı yeniden başlattım sonra tekrar Armoury Crate uygulamasını kurdum ve yine yeniden başlattım sonra oyuna girdim ve direkt Armoury Crate uygulamasından tpl değerlerini ayarladım ve oldu şu anda hiçbir sorun yok.

Son düzenleme: