Bende yiyordum Micro stutter driveri güncel hale getirip shadercache sıfırladım cillop gibi oldu.
Farklı PSU ile deneyebilirseniz daha iyi olur sistemi, Gamepower kaliteli bir marka değil sistemi bile yakabilirsiniz PSU sıkıntılı ise.
Bu sorunu Ryzen 2000 serisi işlemcilerde yaşıyordum. Bu genel sorun olduğun anlaşılınca anlamıştım. Hatta sesle beraber fare imleci donması oluyordu. Bu yüzden aklıma bu geldi.Bende yiyordum Micro stutter driveri güncel hale getirip shadercache sıfırladım cillop gibi oldu.
Bende yiyordum Micro stutter driveri güncel hale getirip shadercache sıfırladım cillop gibi oldu.
Farklı PSU ile deneyebilirseniz daha iyi olur sistemi, Gamepower kaliteli bir marka değil sistemi bile yakabilirsiniz PSU sıkıntılı ise.
Hocam ben format attım öyle shader cache silinir mi?
Hocam PSU da sıkıntı yok bence çünkü sistem sessiz.
Hocam ben format attım öyle shader cache silinir mi?
Hocam PSU'da sıkıntı yok bence çünkü sistem sessiz.
Sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz parçayı arkadışınızdan ödünç alıp deneyebilirsiniz, belirli bir test yoktur bu durum için büyük ihtimal.
O zaman Recep Bey'in dediği olaya dönüyor. GT 730 kartın sürücüyü kurunca donmalar yaşıyorsanız ekran kartında sorun vardır.Hocam driver kurduktan sonra donmalar oluyor ama asıl garip olay farklı kart(GT 730) denediğim zamanda sorun geçmiyor.
Hocam driver kurduktan sonra donmalar oluyor ama asıl garip olay farklı kart(GT 730) denediğim zamanda sorun geçmiyor.
GT 730 da eski bir kart. Sürücü desteği bile bitti.
Hocam siz AMD ekran kartını atıyorsunuz, arkadaş Nvidia ekran kartı kullanıyor.Ekran kartından şüpheleniyorsanız bakabilirsiniz konuya. Yeni sürücü çıkmış kartınız için