Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
O anakartla ancak turbo hizina ulasabilirsiniz.Selam millet Gigabyte H77-D3H anakartım var i5 3570 işlemcim var nasıl OC edebilirim?
Turbo hızını geçebiliyorum 4.10 ghz hıza ulaşabildim
pawEn
Üstün
3.8-4.2 arasi yapilabiliyordu o zaman yanlis degilsem.Turbo hızını geçebiliyorum 4.10 ghz hıza ulaşabildim
Evet, BIOS'ta bir kac ayarla 3.8-4.2GHz arası yapılabiliyor. Bazi H61'lerde. Ancak 4.1'den sonrasini nasil getirebilirsin inan hic bilmiyorum.
3.8-4.2 arasi yapilabiliyordu o zaman yanlış degilsem.
Evet, BIOS'ta birkaç ayarla 3.8-4.2GHz arası yapılabiliyor. Ancak 4.1'den sonrasini nasıl getirebilirsin inan hiç bilmiyorum.
Şu an stock halde ben nasıl yaptığımı unuttum
İşlemcinizin çarpan kilidi kapalı. Ancak BCLK ile yapabilirsiniz. BCLK değeri ile oynayarak yapacağız, çünkü işlemcinizin çarpan kilidi kapalı olduğu için çarpan üzerinden yapamayız. Fakat anakartınızın hız aşırtma desteği yok. Z77 çipset olsaydı yapabilirdiniz.
İşlemcinizin çarpan kilidi kapalı. Ancak BCLK ile yapabilirsiniz. BCLK değeri ile oynayarak yapacağız, çünkü işlemcinizin çarpan kilidi kapalı olduğu için çarpan üzerinden yapamayız. Fakat anakartınızın hız aşırtma desteği yok. Z77 çipset olsaydı yapabilirdiniz.
Valla ben yaptım
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
15.000 TL'ye kadar başlangıç seviyesinde fotoğraf makinesi önerisi
- michaelscofield
-