Çözüldü i5-3570 stres testinde Snowman M800 fan ile 98 derecelere kadar çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2247
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 405
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2247

Uzman
Fan modeli: Snowman M800.
İşlemci stres testinde 100 derecelere kadar çıkıyor stres testini kapatmazsam daha da artar muhtemelen. Termal macun daha 1 aylık bu sorun neden oluyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Termal macun ucundan baktığımda gözüküyor hatta macunu beceriksiz biri sürmüş gibi taşırmış macunu.

Açıkçası macunun kaliteli olduğunu da düşünmüyorum. 20TL'lik bir macun sürdüyse hiçbir işe yaramaz zaten. Eğer elinizde başka bir soğutucu varsa onu takmayı deneyin termal macunu da değiştirin bence.
Soğutucunun kalitesizliğinden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Ama bence termal macunu kontrol edin.
Fan yerinden çıkmıyor bir türlü bakamıyorum ama dışarıdan baktığımda termal macun olduğu gözüküyor.

Fan yetersiz kalıyor olabilir. Bir de fanın yüzeyinin işlemcinin yüzeyine tam oturduğuna emin olun.

Fan modeli: Snowman M800.
İşlemci stres testinde 100 derecelere kadar çıkıyor stres testini kapatmazsam daha da artar muhtemelen. Termal macun daha 1 aylık bu sorun neden oluyor olabilir?

Eki Görüntüle 128558
Bu fandan bende de var, daha kendini soğutamıyor. Vasat bir model.

Ya macun sürerken yanlışlık oldu, ya soğutucuyu takamadiniz ya da macun ultra dandik.

Ne surdunuz macun?
Sürmeden önce sıcaklıklar nasıldı?

İfadeler: 144
Ya macun sürerken yanlışlık oldu, ya soğutucuyu takamadiniz ya da macun ultra dandik.

Ne surdunuz macun?
Sürmeden önce sıcaklıklar nasıldı?
Hazır sistem bu ben sürmedim termal macunu.

Sistem daha 1 aylık zaten fan yetersiz herhalde.

O soğutucunun kendine hayrı yok ki, stoktan da kötü. Kasanızın da hava akışı etkileyebilir.

Bunu kullanıyorum Q8300'ile stres testinde 69 derecenin yukarısına çıkmıyor. (Macunum kaliteli değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…