Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Selamlar, oyunda kullanımlar çok düşük ve bu yüzden FPS çok düşüyor. Normalde yeni açtığım dünyada aldığım FPS:

1707047136434.webp

Oynadığım ve ilerlediğim bir dünyada aldığım FPS:

1707047302163.webp

Ekran kartını kullanmayı bırakıyor direkt. Sıcaklıklarla ilgili değil, kendim ayarlamalar yapıp sıcaklıkları düşürdüğümde de aynı sorun. Grafikleri ultraya alsam da aynı şekilde kalıyor kullanımlar. Arkadaşımın GTX 1650'si var, en düşük 60 FPS alıyor aynı dünyada. Sebebini anlayamadım.
Bu arada sistem;
  • i7 10750H
  • RTX 3060 Laptop GPU
  • 16 GB RAM

Son düzenleme:
Çözüm

2 yıldır açılmış konu bulamadım, burada da şunu diyor: Ne kadar büyük gemi = O kadar düşük FPS. 160 FPS düşmesi ayrı bir garip.

Yeni sayılacak bunu bulabildim:

(Oyun; çok iyi optimize edilmemiş ve salınız oldukça büyümeye başladığında, oyun daha üst düzey sistemlerde bile kare hızı sorunları yaşatmaya başlayabilir.) Sanırım yapacak bir şey yok gibi.
Selam, oyunda kullanımlar çok düşük ve bu yüzden FPS çok düşüyor. Normalde yeni açtığım dünya da aldığım FPS:

Eki Görüntüle 16422

Oynadığım ve ilerlediğim bir dünya da aldığım FPS:

Eki Görüntüle 16423

Ekran kartını kullanmayı bırakıyor direkt. Sıcaklıklarla ilgili değil, kendim ayarlamalar yapıp sıcaklıkları düşürdüğümde de aynı sorun. Grafikleri ultraya alsam da aynı şekilde kalıyor kullanımlar. Arkadaşımın GTX 1650'si var, en düşük 60 FPS alıyor aynı dünya da. Sebebini anlayamadım.
Bu arada sistem;
  • i7 10750H.
  • RTX 3060 laptop GPU.
  • 16 GB RAM.

Emin olmamakla beraber sanirsam dunya da fazla esya veya texture olmadigi için olabilir. Çunku ekran karti "fazla şey yok yuklenecek bana müsaade gibi bir şey olabilir"

@sahnelerde GR 551.23
Sorun uzun zamandır var zaten, eski sürümlerde de vardı.
Bahsettiğin sürücü biraz sorunlu. Bu sebepten tamamen kaldırıp 545.65 sürücüsünü kurmak mantıklı olabilir. Kullanmıyorsan experience'siz kurmak ayrıca.
Ama eski sürümlerde bile oluyorsa bende bilmiyorum, reddite bir göz atın.

2 yıldır açılmış konu bulamadım, burada da şunu diyor: Ne kadar büyük gemi = O kadar düşük FPS. 160 FPS düşmesi ayrı bir garip.

Yeni sayılacak bunu bulabildim:

(Oyun; çok iyi optimize edilmemiş ve salınız oldukça büyümeye başladığında, oyun daha üst düzey sistemlerde bile kare hızı sorunları yaşatmaya başlayabilir.) Sanırım yapacak bir şey yok gibi.

Çözüm