Detaylar
Kim cevapladı?Lotus
Yetkin
Thermal Throttling gibi geldi bana.i9 9880H.
RTX 2070 Mobile.
32 GB DDR4 3200MHz RAM.
1 TB SSD.
Eki Görüntüle 129568
Eki Görüntüle 129569
Her şeyi yapıldı ama daha önceden de bu davayı çözememiştik adaptör sorunlu olabilir dediler undervolt söylediler bir de overclock söyleyen de var birden çok info geliyor.
İşlemci ve ekran kartını tek tek performans testine tabii tuttuğunuzda maksimum çekebileceği Watt'ı çekebiliyorlar mı? Eğer bu şekilde tek tek çalışırken sorun yoksa belki de dediğiniz gibi adaptör kaynaklı bir problem olabilir.
İşlemci ve ekran kartını tek tek performans testine tabii tuttuğunuzda maksimum çekebileceği Watt'ı çekebiliyorlar mı? Eğer bu şekilde tek tek çalışırken sorun yoksa belki de dediğiniz gibi adaptör kaynaklı bir problem olabilir.
Bu testleri nasıl yapabilirim acaba hepsini beraber oyunda denediğimde göründüğü gibi GPU MHz ile voltaj yarıya düşüyor sonra tekrar düzeliyor ama ısıdan diye düşünüyor gibiyimde çünkü 80 çıkınca GPU FPS düşmesi yiyor ama CPU 95 100 olsa dahi stabil çalışıyor.
- Makaleler
- 1
Laptop markasi modeli nedir?Bu testleri nasıl yapabilirim acaba hepsini beraber oyunda denediğimde göründüğü gibi GPU MHz ile voltaj yarıya düşüyor sonra tekrar düzeliyor ama ısıdan diye düşünüyor gibiyimde çünkü 80 çıkınca GPU FPS düşmesi yiyor ama CPU 95 100 olsa dahi stabil çalışıyor.
Asus Rog Strix G731_GW_Ev009
OCCT programı ile ayrı ayrı veya tümden güç testi yapabilirsiniz.Bu testleri nasıl yapabilirim acaba hepsini beraber oyunda denediğimde göründüğü gibi GPU MHz ile voltaj yarıya düşüyor sonra tekrar düzeliyor ama ısıdan diye düşünüyor gibiyimde çünkü 80 çıkınca GPU FPS düşmesi yiyor ama CPU 95 100 olsa dahi stabil çalışıyor.
- Makaleler
- 1
Asus laptoplarin genelde 80 derece gibi ortalama sicakliklarda yavaslama gibi bir huyu yoktur aslinda ama sen GPU sicakligi her 80 oldugunda throttle yapiyor diyorsan bisey diyemeyecegim.
ASUS laptoplarin genelde 80 derece gibi ortalama sicakliklarda yavaslama gibi bir huyu yoktur aslinda ama sen GPU sicakligi her 80 oldugunda throttle yapiyor diyorsan bir şey diyemeyecegim.
İlk 2 senesinde iyiydi son 3 senesinde ise bilgisayar her problemi yarattı bana LoL harici oyunlarda FPS düşmesi yiyorum Valorant PUBG Spider-Man 2 CS:GO 200 FPS'den 30 40 düşüyor aynı durum.
OCCT programı ile ayrı ayrı veya tümden güç testi yapabilirsiniz.
Şimdi indirip testleri yapıyorum ayrıca GPU CPU ısısını kısmam lazım mı yoksa direk size Full güç ile Turbo Boost fan soğutucu fan ile mi test yapayım?