Steam İadem ne zaman onaylanacak?

harbis

Becerikli
Dostlar selam yaklaşık 32 saat önce Steam üzerinden 7 Haziran'da aldığım ve hiç oynamadığım 2 oyun için iade talebi oluşturdum fakat hala geri dönüş yapılmadı. İade ne zaman onaylanır? Para Steam cüzdanıma ne zaman geçer? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Birde iade talebini oluşturduğum da mailime gelen bilgilendirme mesajın da ''Hesabınızın güvenliğinde kısa bir süre önce değişiklik yaptığınız için (şifre değiştirmiştim) iade talebinizin işlemi hesabınızı izinsiz hareketlerden korumak için ertelenecektir.'' cümlesi geçiyordu bunun anlamı nedir?

Steam'de sağ üstte nickinizin olduğu bölüme tıklayıp hesap detayları kısmına gelin, cüzdan bakiyesi yazan yerin altında bekleyen tutar gibisinden bir şey var mı kontrol edin.

O zaman biraz daha beklemeniz gerek, mailde de yazdığı gibi iade işlemi ertelenecektir ibaresi belirtilmiş. Bu hafta içerisinde iadesi sağlanır.

15 Haziran'a kadar iade gerçekleşir mi? İndirim de olan bir oyun da kullanacağım.
Kesin bir şey söylemek zor bana genelde 2-3 günde geliyordu iade. Maksimum 2 hafta yazıyor.
Onun dışında ay sonu yaz indirimleri olduğunu hatırlatmak isterim. En kötü o zaman alırsınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt