Arkadaşlar bu IBAN muhabbetlerini görüyorum sağda solda. Geçen arkadaşım 2K civarı bir borç istemişti, 1-2 gün sonra geri attı 2K olarak. Ama iddia tarzı kupon vs oynadığını söyledi. Benim başım belaya girer mi bu durumdan dolayı? IBAN'a para atmak sıkıntı mı, bilgili olan arkadaşlarım bilgilendirebilir mi?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba,
Anlattığınız senaryoda herhangi bir sorun yok, rahat olun. Para gönderme işlemlerinizi olabildiğince açıklamalı yapmayı çalışın ki ileride bir problem olduğundan açıklaması kolay olsun. Sizin hesabınıza da şüpheli bir para geldiğinde vakit kaybetmeden açıklamalı şekilde iade edin. Bir de kendi banka hesabınızı bir başkasının kullanmasına müsaade etmeyin.
Bunlara dikkat edin yeter.
Anlattığınız senaryoda herhangi bir sorun yok, rahat olun. Para gönderme işlemlerinizi olabildiğince açıklamalı yapmayı çalışın ki ileride bir problem olduğundan açıklaması kolay olsun. Sizin hesabınıza da şüpheli bir para geldiğinde vakit kaybetmeden açıklamalı şekilde iade edin. Bir de kendi banka hesabınızı bir başkasının kullanmasına müsaade etmeyin.
dalmatianpelican
Yetkin
Bir sey olmaz.
Gönderdiğin hesaptan para geldiyse sorun olmaz ama eğer x hesabına gönderip y hesabından sana para geldiyse sıkıntı olurArkadaşlar bu IBAN muhabbetlerini görüyorum sağda solda. Geçen arkadaşım 2K civarı bir borç istemişti, 1-2 gün sonra geri attı 2K olarak. Ama iddia tarzı kupon vs oynadığını söyledi. Benim başım belaya girer mi bu durumdan dolayı? IBAN'a para atmak sıkıntı mı, bilgili olan arkadaşlarım bilgilendirebilir mi?
Yok arkadaşıma yolluyorum, birkaç gün sonra bana yolluyor yine aynı aldığı borcu.Gönderdiğin hesaptan para geldiyse sorun olmaz ama eğer x hesabına gönderip y hesabından sana para geldiyse sıkıntı olur
ÖmerWanheda
Çalışkan
Yasa dışı işlere bulaşmadiği sürece sıkıntı olmaz. Ayrıca senden borç isteyip kumar oynayan kişiye bir daha para atma.
İdda felan oynadıgını bılmıyodum kı hocam ya normal hayatta bi arkadaşım sonuçta.Yasa dışı işlere bulaşmadiği sürece sıkıntı olmaz. Ayrıca senden borç isteyip kumar oynayan kişiye bir daha para atma.
Omerta Silenzio
Başarılı
Bir tanıdığım bu sebepten dolayı 1.5 ay ceza yattı. İş arkadaşı benim iban da sıkıntı var, ödeme gelecek seninkini kullanayim diyor hesaba bi miktar para geliyor. 1 hafta içinde de organize suçtan içeri alıyorlar çocuğu. Masumlugunu ispatlayana kadar 1.5 ay geçti. İban muhabbetleri çok sıkıntılı oldu babanıza bile vermeyin diyorlar.
Doğrudur ama bana para geriye 3. kişiden gelmiyor. Bizzat borç verdiğim arkadaşım ne 1 lira eksik ne 1 lira fazla geri atıyor.Bir tanıdığım bu sebepten dolayı 1.5 ay ceza yattı. İş arkadaşı benim iban da sıkıntı var, ödeme gelecek seninkini kullanayim diyor hesaba bi miktar para geliyor. 1 hafta içinde de organize suçtan içeri alıyorlar çocuğu. Masumlugunu ispatlayana kadar 1.5 ay geçti. İban muhabbetleri çok sıkıntılı oldu babanıza bile vermeyin diyorlar.
ÖmerWanheda
Çalışkan
Doğrudur ama bana para geriye 3. kişiden gelmiyor. Bizzat borç verdiğim arkadaşım ne 1 lira eksik ne 1 lira fazla geri atıyor.
Şu an senin endişelenmen gereken bir durum yok. Sadece daha dikkatli ol. Güvenmediğin kişilere verme. O arkadaşına da verme bir daha borç falan.
Merhaba,
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-