Sence hulk gerçek olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?asyayyayay
Uzman
Bunu başka bir forum sayfasında da görmüştüm, gerçek olduğunu sanmıyorum. Discord, kendilerinden bahsederken çoğul bir şekilde bahseder. Mesela, ''umuyorum'' yerine ''umuyoruz'' kullanılır.Arkadaşım bugün bana, ek bağlantıdaki SS gibi bir SS attı, bu görseli birinin tasarlaması pek mümkün gibi görünmüyor ama Discord sanırım veri veriyor gibi görünüyor artık, adamlar veri verirken bile dalga geçmeyi unutmuyorlar, ona güldüm biraz.
İlgili SS:
Eki Görüntüle 89207
Discord’un kullandığı üslup ile bunun arasında hiçbir bağ yok. Ne kader saçma duruyor farkında değilsin. Ne demek gölge işlere bulaştın? Dava bile açılabilir bu yüzden.Discord, bu tarz üslup kullanıyor. Kullanmasa zaten paylaşmazdım ama, ss gerçek olabilir.
ilkeryuksel
Uzman
F12 bas metni düzenle gibi yapılmış duruyor 
ADT
Uzman
Ben sahte olduğunu düşünüyorum. Gerçek gibi gelmedi ki %90 sahte bu. Discord'un attığı bir e-maile sağ tık incele yapmışArkadaşım bugün bana, ek bağlantıdaki SS gibi bir SS attı, bu görseli birinin tasarlaması pek mümkün gibi görünmüyor ama Discord sanırım veri veriyor gibi görünüyor artık, adamlar veri verirken bile dalga geçmeyi unutmuyorlar, ona güldüm biraz.
İlgili SS:
Eki Görüntüle 89207
- Makaleler
- 1
DC'nin tavır:
Görsel sahte hatta sansürlü yerde night yazıyor. 
Üstelik doğru olsa bile discord asla "umuyorum" demez "umuyoruz" der.Discord’un kullandığı üslup ile bunun arasında hiçbir bağ yok. Ne kader saçma duruyor farkında değilsin. Ne demek gölge işlere bulaştın? Dava bile açılabilir bu yüzden.
Thanos
Üstün
Konu açılalı oldu bayağı, mesajımada haha atmanıza gerek yok. Konuyuda hortlatmayınız, iyi forumlar.Görsel sahte hatta sansürlü yerde night yazıyor.
Üstelik doğru olsa bile discord asla "umuyorum" demez "umuyoruz" der.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer