Arkadaşım bugün bana, ek bağlantıdaki SS gibi bir SS attı, bu görseli birinin tasarlaması pek mümkün gibi görünmüyor ama Discord sanırım veri veriyor gibi görünüyor artık, adamlar veri verirken bile dalga geçmeyi unutmuyorlar, ona güldüm biraz. :D

İlgili SS:

Eki Görüntüle 89207
Bunu başka bir forum sayfasında da görmüştüm, gerçek olduğunu sanmıyorum. Discord, kendilerinden bahsederken çoğul bir şekilde bahseder. Mesela, ''umuyorum'' yerine ''umuyoruz'' kullanılır.

Discord, bu tarz üslup kullanıyor. Kullanmasa zaten paylaşmazdım ama, ss gerçek olabilir.
Discord’un kullandığı üslup ile bunun arasında hiçbir bağ yok. Ne kader saçma duruyor farkında değilsin. Ne demek gölge işlere bulaştın? Dava bile açılabilir bu yüzden.

Arkadaşım bugün bana, ek bağlantıdaki SS gibi bir SS attı, bu görseli birinin tasarlaması pek mümkün gibi görünmüyor ama Discord sanırım veri veriyor gibi görünüyor artık, adamlar veri verirken bile dalga geçmeyi unutmuyorlar, ona güldüm biraz. :D

İlgili SS:

Eki Görüntüle 89207
Ben sahte olduğunu düşünüyorum. Gerçek gibi gelmedi ki %90 sahte bu. Discord'un attığı bir e-maile sağ tık incele yapmış 😀

DC'nin tavır:
indir (3).webp

Görsel sahte hatta sansürlü yerde night yazıyor. 😉

Discord’un kullandığı üslup ile bunun arasında hiçbir bağ yok. Ne kader saçma duruyor farkında değilsin. Ne demek gölge işlere bulaştın? Dava bile açılabilir bu yüzden.
Üstelik doğru olsa bile discord asla "umuyorum" demez "umuyoruz" der.