Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap 65
Üstün
Ölürse haber edin.
- Makaleler
- 3
İslami sistemlerin çoğu liderine bağlı olmuştur, piramit şeması hakimdir. Liderin ölmesi veya öldürülmesi kutuplaşmalar ve diaspora içinde gruplaşmalara sebep olmuştur. Eğer böyle olduysa birliğin bozulması ve kendi çıkarları için birbirlerine üstünlük kurmaya yani bir iç savaşa evrilebilir. Hiç şaşmamıştır. Yerine birisi geçerse varis olarak çok sorun olmaz ama kendilerine lider bulamazlarsa gruplara bölünüp birbirleriyle savaşacaklardır.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Hizbullah, İsrail'in beyrut saldırısında Nasrallah'ın orada olmadığını söylüyordu, İsrail ise öldüğünü söylüyor ki bence de öldü.
Ben de öldüğünü düşünüyorum. Leş olup gitti.
- Makaleler
- 4
Muhtemelen öldü. Ölmüş olması da an meselesi.
- Makaleler
- 1
İsrail’den de hiçbir lider saklanamıyor. Ölmemişse bile öldürürler. Terörist yok etme makinesi gibiler. Keşke sivillere de dikkat etseler ve zarar görmeseler. Teröristleri öldürürken bir ton da savaş suçu işliyorlar.
Teröristleri öldürürken bir ton da savaş suçu işliyorlar.
Pek de umursadıklarını zannetmiyorum.
- Makaleler
- 1
Kendileri umursamazsa diğer ülkelerin ilişkileri bozulur. Destek azalabilir, ambargo uygulanabilir. Bazı ülkeler, bu olaylar nedeniyle Filistin’i ülke olarak tanımaya başlamıştı. O kadar teröristin olduğu bir bölgede olan bir ülke olmak da zor bir iş. Çoğunluğu, sivilleri de kullanıyor. O bölgeye demokrasi gelmesi tek çözüm olur.
Yeni konular
-
Ziraat Bankası uygulamasına girilmiyor
- Because The Internet
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99