Evet yanlış duymadınız. İran Cumhurbaşkanı'nın hayatını kaybetmesi sebebiyle Türkiye'de 1 günlük yas ilan edildi.

Gerçekten tarihi kırılma noktasını yaşıyoruz. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni, orta doğu farelerine peşkeş çeker hale getirdiler, yazık.

Türkiye de Türk bırakmayacaklar diye korkuyorum.

Evet yanlış duymadınız. İran Cumhurbaşkanı'nın hayatını kaybetmesi sebebiyle Türkiye'de 1 günlük yas ilan edildi.

Gerçekten tarihi kırılma noktasını yaşıyoruz. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni, Orta Doğu farelerine peşkeş çeker hale getirdiler, yazık.

Şaka gibi. Patladım resmen. Kendi askerimiz sehit olunca neden yas ilan edilmiyor?

Son düzenleme:
Şaşırmadım. Bu ülke bir süredir Orta Doğu'nun dış kapısı haline getirildi, kimse kusura bakmasın. O çok süper Anadolu irfanı da dahil olmak üzere ülkedeki büyük çoğunluk Orta Doğu halkı gibi davranıyor. Yöneticisi Orta Doğu'daki alt yönetime hizmet eden, halkı Orta Doğu'daki alt halka benzemeye doğru giden ülkede böyle olayların olması çok doğal.

Bu ülke her geçen gün daha da saçma sebepler için yas ilan ediyor yarın bir gün arabistanın kralının oğlu öldüğünde de yas ilan ederler yazık bu vatan için kaç tane Yiğit şehit oldu biri için bile yas ilan etmediler gerçekten çok yazık.