Merhaba lise 3. sınıf öğrencisiyim eylül ayında IELTS sınavına girip 6.5 ve üzeri bir puan almayı hedefliyorum sonrasında Amerika'ya üniversiteye gideceğim. Şu anki İngilizce seviyemin ortalama B1 seviyesinde olduğunu düşünüyorum bunu daha da yukarı en etkili şekilde çıkarmam lazım. Bulunduğum şehirde birkaç kurs merkezi var ama bunların çoğu sadece üniversite sınavına hazırlık mantığında ve fiyatına göre eğitim kaliteleri birçok kişiye göre vasat. İnternettende IELTS Simon adında bir site buldum aylık 30 sterline ders alıyormuşuz ne kadar etkili olur bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Türkiye'de baya bir IELTS hazırlık kursu var.
barishizm
Yetkin
Her gün dinle, yaz, oku ve konuş. Sırasıyla YouTube, ChatGPT, podcast, kitap, makale, speaking partner falan fark etmez. Ama her gün olacak. Pazartesi günü “off çok yorgundum yia” dersen, sınav günü de “çok yorgundum” dersin.
Dinleme için; BBC Learning English ya da EngVid YouTube
Speaking ve Writing işini de ChatGPT ile bilhassa gerçekleştirebilirsin.
Bulunduğun yerde ki kurslar IELTS odaklı değillerse boşa para dökme, Simon'dan da ders alabilirsin. En azından sana sınav odaklı bir şeyler katacaktır.
Dinleme için; BBC Learning English ya da EngVid YouTube
Speaking ve Writing işini de ChatGPT ile bilhassa gerçekleştirebilirsin.
Bulunduğun yerde ki kurslar IELTS odaklı değillerse boşa para dökme, Simon'dan da ders alabilirsin. En azından sana sınav odaklı bir şeyler katacaktır.
Her gün dinle, yaz, oku ve konuş. Sırasıyla YouTube, ChatGPT, podcast, kitap, makale, speaking partner falan fark etmez. Ama her gün olacak. Pazartesi günü “off çok yorgundum yia” dersen, sınav günü de “çok yorgundum” dersin.
Dinleme için; BBC learning English'ya da engvid YouTube.
Speaking ve writing işini de ChatGPT ile bilhassa gerçekleştirebilirsin.
Teşekkür ederim dedikleriniz uygulayacağım umarım hedeflediğim puanı alırım.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-