Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni bir emojinin de eklenmesi ile birlikte ifadeler kısmı bir hayli luzumsuz gelmeye basladi bana. Ben, begen ya da begenme ifadelerini kullanıyorum. Digerlerini kaldirma secenegim olsa guzel olurdu.

techolay_ifadeler.webp

techolay_opsiyonel_ifadeler.webp

Artı 21 Eksi
Simgeleri bi' tık küçültüp ekrana sığdırırlar olur biter. Forumda eklenmesi gereken çok şey varken (Techolay mobil uygulama, blog ve yazım denetimine GPT vs.) bununla vakit kaybedilmesi doğru olmaz.
Küçültünce daha kötü bir görüntü olacak ekranda. Şu an simgeleri boyutu gayet iyi tek yapılması gereken özelleştirme, o da zor bir şey değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde okeyim ben aslında. Belki kişiye özel mevcut ifadeleri filtreleme gelebilir. Yani ben diğerlerini kaldırayım ve istediğim mevcut ifadelerden birkaçını kullanmak istiyorum diyorsan olabilir.

Küçültünce daha kötü bir görüntü olacak ekranda. Şu an simgeleri boyutu gayet iyi tek yapılması gereken özelleştirme, o da zor bir şey değildir.
İfadelerin boyutlarını küçültmeyi düşünüyorum, hepsinden dörder piksel kırpsak yeterli olur muhtemelen.

Tepki slotunun özelleştirilmesi için bir eklenti yakın gelecekte kodlayabilirim.

İfadelerin boyutlarını küçültmeyi düşünüyorum, hepsinden dörder piksel kırpsak yeterli olur muhtemelen.

Tepki slotunun özelleştirilmesi için bir eklenti yakın gelecekte kodlayabilirim.
Kalp emojisi çok gereksiz oldu bence. Kim kime kalp atacak? Şu an kullanılmak için kullanılıyor ilerisi şüpheli. "Muhteşem" emojisinin kimi için özel birçok anlamı vardı. Kalp emojisiyle tamamen bağımsızdı. Date forumu değil sonuçta 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.