10031

Becerikli
Makaleler
1
Türk oyun geliştirici firması Motion Blur Studio tarafından geliştirilen ve harika gözüken Black State, IGN tarafından oynandı, IGN'in yorumu oyunun "gerçek" olduğunu söylüyor. :)

Son dönemlerde Black State hakkında maalesef oyun dünyasında "sözde" geliştirilen scam oyunlar yüzünden kötü bir itibar çıkmıştı, bazı oyuncular oyunun gerçek olmayacak kadar iyi durduğunu, bazı oyuncular da Unreal Engine 5 için bir teknoloji demosu olduğundan bahsediyordu. IGN bu şüpheleri giderdi, şüpheleri gidermekle kalmadılar oyun hakkında oldukça güzel şeyler de söylediler.

Açıkçası oyun harika gözüküyor, 50 kişilik bir ekip tarafından geliştiriliyor. Control gibi yapımlara benzediği aşikar, umarım geliştirme süreci güzel geçer. Yorumlarda birçok insan oyunun harika gözüktüğünü söylüyor...

2. Bright Memory Infinite vakası olmaz inşallah. Yani oynanış süresinin çok kısa olmasından bahsediyorum.

2. Bright Memory Infinite vakası olmaz inşallah. Yani oynanış süresinin çok kısa olmasından bahsediyorum.
Açıkçası çok iyi gözüken, güzel mekaniklere sahip ve vuruş hissi iyi olan Linear bir oyunun çok da uzun olmasını bekleyemeyiz, umarım çok kısa da olmaz.

Benim beklentim güzel bir hikaye ile 7 - 8 saat arasında bir oynanış sunsa bile yeterli. Stüdyonun ilk büyük projesi olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geliştirici ekibin başındaki abimiz tanınır biri olduğundan kendilerine güvendiğimi söyleyebilirim. Black State her ne kadar MGS'yi andırsa bile iyi bir iş çıkacağını düşünüyorum.
Güzel mekaniklere sahip bir oyun gibi duruyor, MGS, Control gibi oyunlardan ilham aldıkları kesin. Umarım bu ilhamlar iyi yöndedir diyelim.