Edit: Arkadaşla iletişime geçtik, ürünü yarın kargoya vereceğim kendisinden tek bir ricam oldu; o da ürün eline geçtikten yaklaşık 1 ay sonrası civarı konuya ürünün hala elinde olduğunu kanıtlar şekilde atacak. İhtiyaç sahibi birisine gittiğinden hiç şüphem yok ancak tek ricam budur.
Edit: Arkadaşla iletişime geçtik, ürünü yarın kargoya vereceğim kendisinden tek bir ricam oldu; o da ürün eline geçtikten yaklaşık 1 ay sonrası civarı konuya ürünün hala elinde olduğunu kanıtlar şekilde atacak. İhtiyaç sahibi birisine gittiğinden hiç şüphem yok ancak tek ricam budur.
Güveninizi boşa çıkartmayacağım hocam. Bana kefil olmak isteyen arkadaşlara da ayrıyeten çok teşekkür ederim. İhtiyacım olmasa böyle isteklerde bulunacak birisi değilim. İnşallah gün gelir de ben de bu şekilde bir hediye verebilirim.
Çok tatlı olay ya. Şu forumda şöyle şeyler görünce çok güzel oluyor, zamanında @dijitalfikir hocam da klavye göndermişti bana bu forum sayesinde. Hayırlı olsun arkadaşa şimdiden.
Arkadaşla iletişime geçtik, ürünü yarın kargoya vereceğim kendisinden tek bir ricam oldu; o da ürün eline geçtikten yaklaşık 1 ay sonrası civarı konuya ürünün hala elinde olduğunu kanıtlar şekilde atacak. İhtiyaç sahibi birisine gittiğinden hiç şüphem yok ancak tek ricam budur.